×
Menu
K2

F.I.T Pro Ice Skates

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Iepazīstinām ar uzlabotajām K2 F.I.T. Ice Pro, kas ir izcila izvēle visu prasmju līmeņu slidotājiem. Uzlabojiet savu slidošanas pieredzi ar perfektu komforta un veiktspējas apvienojumu. Inovatīvā Original SoftBoot® tehnoloģija, ko papildina Stability Plus Cuff, nodrošina greznu sajūtu un ilgstošu komfortu, vienlaikus sniedzot pārliecību iedvesmojošu atbalstu.

Iegremdējiet sevi F.I.T. Ice Pro unikālajā šarmā, kas radīts, izmantojot vismodernākās funkcijas. Izbaudiet siltumu un sausumu, ko nodrošina Thinsulate™ izolācija un ūdensnecaurlaidīgi materiāli, padarot šīs slidas par jūsu izvēli ilgstošām stundām uz ledus. Šī fanu iecienītā zābaku tehnoloģija garantē mājīgu piegulēšanu, kas iztur laika pārbaudi.

Atvadieties no tradicionālajām šņorēšanas problēmām ar uzlaboto Speed Lacing sistēmu, kas ļauj sasniegt vēl nebijušus augstumus šņorēšanas un piegulēšanas pieredzē. Viegli ieslidiniet un izkāpiet no savām slidām, vienlaikus droši nodrošinot precīzu, pielāgotu piegulējumu. F.I.T. Ice Pro nodrošina, ka jūs koncentrējaties uz slidošanas prieku, nevis sarežģītiem aprīkojuma risinājumiem.

Komplektu papildina Injection bloķētie iepriekš uzasinātie nerūsējošā tērauda asmeņi, kas piešķir jūsu sniegumam profesionālu pieskārienu. Slidojiet un slidojiet kā profesionālis ar pārliecību, ka jūsu slidas ir aprīkotas ar augstākās klases materiāliem un funkcijām. Paaugstiniet savu slidošanas līmeni ar F.I.T. Ice Pro, kur komforts, stils un veiktspēja nevainojami saplūst.

Specifikācijas

Sāknēšanas/čaulas veids:
Soft
Slidzābaki materiāls:
Plastic
Iekšzābaki funkcijas:
Water repellent
Iekšzābaki materiāls:
Thinsulate
Aizvēršanas sistēma:
Micro-adjustment buckle, Velcro
Cuff:
Stable
Asmens materiāls:
Stainless steel

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro