×
Menu

Atomic Redster S5 Skate Cross Country Package

Apraksts

Atklājiet Atomic Classic Junior distanču slēpošanas komplektu. Esiet gatavi doties uz šīs ziemas trasēm ar Atomic Classic Junior distanču slēpošanas komplektu! Šajā komplektā ir viss nepieciešamais, lai sāktu slēpot distanču slēpošanā, un tas ir ideāli piemērots ikvienam jaunākajam slēpotājam, kurš vēlas pacelt savas prasmes jaunā līmenī.

Šajā komplektā ietilpst:

  • Atomic Redster C9 Skintec Junior Classic distanču slēpes: Atomic Redster C9 Skintec Junior distanču slēpes ir lieliska izvēle jaunajiem slēpotājiem, kuri meklē slēpes, kas būs piemērotas daudzveidīgiem apstākļiem.
  • Atomic Prolink Access Junior Classic distanču slēpošanas stiprinājumi: Šīs saites ir viegli lietojamas un regulējamas, un tās lieliski sader ar mūsu Atomic Redster C9 Skintec Junior distanču slēpes.

Papildus slēpēm un stiprinājumiem jūs varat pievienot arī šādus produktus:

  • Klasiskie distanču slēpošanas zābaki: Jūs varēsiet izvēlēties no vairākiem populārākajiem modeļiem.
  • Cimdi vai cimdi: Jūs varēsiet izvēlēties dūraiņus vai cimdus no labākajiem zīmoliem, kas saglabās jūsu rokas siltas visas dienas garumā.
  • SkatePro soma distanču slēpes: šī augstas kvalitātes soma ir īpaši izstrādāta distanču slēpēm un nūjām.

Ar Atomic Classic Junior distanču slēpošanas komplektu vienā ērtā iepakojumā varat iegūt visu nepieciešamo, lai sāktu distanču slēpošanu! Noklikšķiniet, lai pasūtītu savu jau šodien!

Parādīt visu

SkatePro