×
Menu

Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Winter Wetsuit

(17)
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Sērfojiet, kā jūs to domājat - pat aukstajos Skandināvijas vai Skotijas ūdeņos

O'Neill Psycho Tech klāsta sastāvdaļa ir šis 6 mm F.U.Z.E. hidrotērpu izdevums, kura mērķis ir nodrošināt jums perfektu siltuma un elastības kombināciju. Kombinezonā ir izmantotas tehnoloģijas, kas ļaus jums sērfot tā, it kā nebūtu uzvilkts nekāds kombinezons, vienlaikus saglabājot siltumu lielākajā daļā apstākļu.

Šī biezā un siltā versija ir aprīkota ar kapuci un būs jūsu labākais palīgs, sērfojot aukstākajos apstākļos un reģionos.

Šis uzvalks ir lieliska izvēle kaislīgiem sērfotājiem, kuri nevēlas piekāpties nevienā jautājumā, kad runa ir par hidrotērpu.

Īpašības:

  • Rokas/pleci/pleci/vidukļi/kauls: Technobutter 3
    • Technobutter 3 materiāls ir O'Neill ekskluzīvs materiāls, kas ir īpaši elastīgs, spalvu viegls neoprēns, kas ir apvienots ar Envy putu gumijas kodolu. Izcilais materiāls, kas nodrošina siltumu un komfortu visas dienas garumā.
  • Krūtis/ mugura: TechnoButter Air Firewall Smoothskin.
    • Vismodernākais izolācijas neoprēna veids, kas pieejams O'Neill klāstā. Izmantojot notverto gaisu, viņiem ir izdevies panākt, ka šis Firewall materiāls patiešām nodrošina siltumu tiem, kam tas ir nepieciešams. Šī tehnoloģija nodrošina ātras žūšanas īpašības un izturību pret vēju.
  • Aizmugurdaļa/stilbi: TechnoButter Firewall
    • Ārkārtīgi viegls un izolējošs neoprēna slānis ar iebūvētu putuplasta kodolu, ūdeni saturošu ārējo gludās ādas slāni un iekšējo siltumu aizturošo slāni.
  • Šķidruma šuves šuve
    • Tā ir 8 mm bieza uz silikona bāzēta uretāna hermetizēta ārpuse, kurai ir trīskārši līmēta un akli sašūta iekšpuse, lai panāktu ūdensnecaurlaidīgu, izturīgu un galu galā elastīgu rezultātu.
  • F.U.Z.E. aizdare
    • F.U.Z.E. apzīmē priekšējo augšējo rāvējslēdzēju. Tā ir līdzīga Z.E.N. sistēmai, tikai uzstādīta krūšu zonā. Šī sistēma nodrošinās jums drošību un sausumu, vienlaikus ļaujot justies brīvi.
  • 360° barjera ar drenāžas caurumiem
    • Šī sistēma ir daļa no F.U.Z.E. aizdares un nodrošina pilnīgu aizsardzību pret skalošanu, un ar drenāžas caurumiem jūs esat pārliecināts, ka uzvalks neuzsūc lieko ūdeni, kas jums būs jānēsā līdzi.

Specifikācijas

Prasmju līmenis:
Advanced
Biezums:
6/4mm, Plus (+)
Aktivitāte:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Windsurfing
Zip tips:
Chest Zip
Ūdens temperatūra:
< 41 °F
Hidrotērpa tips:
Fullsuit
Dzimums:
Man
Year model:
21/22

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (17)

This is my second O'Neill Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Winter Wetsuit, I believe it’s the best cold water wetsuit on the market for warmth and manoeuverability and had out lasted all my other suits cheers
WB BRUCE (FRED GLEN) ships painters (Fraserburgh)
2024-03-15
Reitings: 5 no 5!
Warmest, most well-made and stretchiest wetsuit I've ever owned. I've now used this suit on four or five sessions in water between 40-45˚(F), 4-7˚ (C). My prior suit for winter was an Xcel Infinity 5/4, and the O'Neil 6/4+ is superior in every aspect. It is more flexible than the Xcel, and almost too warm at the higher end of the above temperatures, but this winter has been mild and I intend to use this when the water is even colder. Couldn't have made a better choice, and SkatePro was affordable with fast delivery to New York.
Stephen Shaheen (Rumson)
2020-02-10
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 17 atsauksmes
SkatePro