×
Menu

Emmit Ski socks

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar mūsu Infiknit™ mūža garantiju, kas apliecina nemainīgu kvalitāti. Mūsu Infiknit™ tehnoloģija, kas ir precīzi izstrādāta, garantē, ka šīs zeķes nekad nesaplēsīsies un nesaplēsīsies - tās ir radītas, lai izturētu, bet, ja jūsu piedzīvojumi kļūst turbo-grūtāki un tās saplēšas, esiet droši - mēs esam par jums parūpējušies.

Pāri pāri pāri kājai: šīs zeķes no jauna definē pārklājumu, kas ir tieši zem ceļa, lai aptvertu visu apakšstilbu. Minimālistisks dizains nodrošina maksimālu efektu.

MINIMALISTISKAIS DIZAINS: Izstrādātas kā mūsu minimālisma zeķes, šis dizains nodrošina spalvai vieglu, elpojošu barjeru starp jūsu kāju un apavu, piedāvājot nepārspējamu komfortu bez papildu polsterējuma.

MERINO VILNAS MAISĪJUMS: Harmonisks neilona, 34 % merino vilnas un 6 % elastāna maisījums nodrošina perfektu izturību, siltumu un elastību.

PERFORMANCE MESH: Izmantojiet Performance Mesh tehnoloģiju, kas nodrošina maksimālu gaisa plūsmu un elpojamību, kļūstot par sinonīmu vēsiem un ērtiem soļiem.

INŽENIERĒTA CIKSTU AIZSARDZĪBA: Atvadieties no apavu berzes nepatikšanām ar mūsu inženierijas izstrādāto potītes aizsardzību, kas nodrošina, ka jūsu kājas paliks bez kairinājuma visu jūsu piedzīvojumu laikā.

KANALIZĒTA GAISA PIEDVĀDE: elpojiet vieglāk, pārvietojoties pa dienu, pateicoties uzlabotai gaisa plūsmai, ko nodrošina mūsu kanalizētā gaisa amortizācija.

Apavu aizsardzība: papildiniet savu kāpšanu ar stratēģiski izvietotu apavu aizsardzību, kas pielāgojas katrai jūsu kustībai, nodrošinot komfortu bez kompromisiem.

Uzlabojiet savu zeķu pieredzi ar tehnoloģiju, dizaina un kvalitatīvu materiālu apvienojumu, kurā izturība apvienota ar minimālisma estētiku, lai radītu zeķes, kas iztur gan stila, gan veiktspējas pārbaudi.

Specifikācijas

Materiāls:
Merino Wool Blend
Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro