×
Menu

Diatonic Ski socks

(1)
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Izbaudiet izturības un komforta iemiesojumu ar mūsu Infiknit™ mūža garantiju - solījumu, kas iztur laika pārbaudi. Mūsu Infiknit™ tehnoloģija, kas izstrādāta, domājot par jums, garantē, ka šīs zeķes nekad nesaplēsīsies un nesaplēsīsies. Radītas izcilībai, bet, ja jums gadās turbo-grūdi un izdodas kādu saplēst, esiet droši - mēs esam par jums parūpējušies.

Pāri pāri kājai: Šīs zeķes ir tieši zem ceļgala, un tās nodrošina visaptverošu pārklājumu visai apakšstilbam.

Mērens polsterējums: Pateicoties mērenajam polsterējumam visā zeķes garumā, jūs varat izbaudīt drošu pieguļšanu un uzlabotu aizsardzību pret triecieniem.

POLY BLEND: Izsmalcināts 36 % neilona, 33 % poliestera, 29 % merino vilnas un 2 % elastāna maisījums, kas nodrošina perfektu izturības, elastības un komforta līdzsvaru.

VEIKTSPĒJAS SIETS: Maksimāla gaisa plūsma un elpināmība ir standarta aprīkojumā ar Performance Mesh, kas nodrošina vēsumu un komfortu.

INŽENIERĒTA CIKSTU AIZSARDZĪBA: atvadieties no kaitinošās apavu berzes, jo mūsu inženierijas izstrādātā potītes aizsardzība pasargās jūsu kājas no diskomforta.

KANALIZĒTA GAISA APDŪŠINĀJUMS: elpojiet vieglāk, kad jūs pārvietojaties pa dienu, pateicoties uzlabotajai gaisa plūsmai, ko nodrošina mūsu kanalizētais gaisa amortizators.

Apavu aizsardzība: Stratēģiski izvietots polsterējums ar apavu aizsardzību nodrošina ērtu kāpšanu, papildinot katru jūsu kustību.

Uzlabojiet savu zeķu spēli ar modernāko tehnoloģiju, kvalitatīvu materiālu un pārdomāta dizaina apvienojumu, nodrošinot komfortu un veiktspēju ik uz soļa.

Specifikācijas

Materiāls:
Polyester, Merino Wool Blend
Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro