×
Menu

Flower Frost Ski socks

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Uzlabojiet savus ziemas piedzīvojumus ar mūsu snieguma sniega zeķbiksēm, kas ir stila un siltuma iemiesojums. Šis dinamiskais Over-the-Calf (OTC) duets, kas austs no vītiem sintētiskiem diegiem, nodrošina ne tikai neticamu siltumu, bet arī komfortu visas dienas garumā, nevainojami pavadot jūs no aizraujošiem braucieniem ar pacēlāju līdz mājīgām atpūtas vietām. Uzskatiet to par savu izvēli, lai gūtu maksimālu sniega pārpilnību - ļoti ieteicams.

Infiknit™ mūža garantija: Mūsu Infiknit™ tehnoloģija sniedz iespēju būt mierīgam. Šīs zeķes ir izgatavotas tā, lai kalpotu ilgi, un tās nekad ne plīst, ne plīst. Izstrādātas labiem laikiem, un, ja gadās būt turbo-gari un jūs tās izstaipāt, mēs esam parūpējušies par jums.

Virs gurna: Šīs zeķes ir tieši zem ceļgala, un tās nodrošina visaptverošu pārklājumu visai apakšstilbam.

Vidējs polsterējums: Zeķes ir vidēji amortizētas visā zeķes garumā: droši piegulošas un ar uzlabotu aizsardzību pret triecieniem.

Veiktspējas amortizācija: Mūsu veiktspējas amortizācija ne tikai aizsargā pret triecieniem, bet arī nodrošina nepārspējamu komfortu, lai jūs varētu sasniegt vairāk.

Kanalizēts gaisa amortizators: Mūsu kanalizētā gaisa amortizācija nodrošina uzlabotu gaisa plūsmu, kas atvieglo elpošanu, pārvietojoties pa nogāzēm.

Performance Arch Support: Ar Performance Arch Support atbalstu novērsiet sasprindzinājumu un nogurumu, lai jūs varētu viegli pārvietoties.

Bezšuvju pirkstgalu aizdare: Pateicoties bezšuvju pirkstgalu aizdarei, izbaudiet apdari, kas novērš berzi, kas patiks jūsu kājām.

Izturīgs siets: Maksimāla gaisa plūsma un elpojamība ir standarta aprīkojumā ar Performance Mesh, kas nodrošina vēsumu pat intensīvas sniega sesijas laikā.

Merino vilnas maisījums: Harmonisks neilona, poliestera, 17% Merino vilnas un 3% elastāna maisījums, kas nodrošina perfektu izturības, komforta un veiktspējas līdzsvaru. Iekarojiet ziemu stilīgi un ērti ar mūsu snieguma zeķēm - jūsu uzticamo partneri visās sniega pilnajās aktivitātēs.

Specifikācijas

Materiāls:
Polyester, Merino Wool Blend
Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro