×
Menu

Freeton Kids ski Socks 2-Pack

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Atklājam Stance Freeton Sniega zeķes 2 komplektos - obligāts ziemas inventārs jūsu jaunajiem piedzīvojumu meklētājiem. Šīs zeķes ir rūpīgi izstrādātas un optimizētas, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju, un tās no jauna definē ziemas komfortu un funkcionalitāti.

Šis dinamiskais duets nodrošina dubultu siltumu un daudzpusību. Šīs zeķes, kas ir precīzi izstrādātas no augstākās klases materiāliem, nodrošina nepārspējamu izolāciju un mitruma novadīšanas spēju, nodrošinot, ka jūsu mazuļa kājas paliek sausas un mājīgas visu ziemas piedzīvojumu laikā.

Šīs sniega zeķes ir īpaši pielāgotas bērniem, un tās ir īpaši piegulošas, nodrošinot gan drošību, gan komfortu. Neatkarīgi no tā, vai bērns iekaro nogāzes ar slēpēm, apgūst snovborda tehniku vai pagalmā būvē iespaidīgas sniega cietokšņus, šīs zeķes nodrošina polsterējumu un atbalstu, kas nepieciešams ikvienai ziemas izpriecām. Paaugstiniet sava bērna ziemas pieredzi ar Stance Freeton sniega zeķu 2 komplektiem, kur siltums satiekas ar piedzīvojumiem katrā solī.

Specifikācijas

Dzimums:
Kids

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro