×
Menu

Mummy T Ski socks

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Dodieties globālā stila ceļojumā kopā ar mākslinieku Blue the Great no Losandželosas centra līdz pat jūsu garderobei. Iepazīstinām ar mūsu OTC zeķēm, kuras rotā Blue the Great ikoniskais Mumijas dizains, kas demonstrē viņa transcendentālo ietekmi. Šīs zeķes nav tikai mākslas audekls, tās ir stila un inovāciju apvienojums, kas veidots no mūsu modernākajiem audumiem, kuri no jauna definē komfortu un izturību.

Mūsu zeķes ir aprīkotas ar Infiknit™ tehnoloģiju, kas nosaka jaunu izturības standartu. Tās nekad ne plīst, ne plīst - tās ir radītas ilgstošai lietošanai. Un, ja jums gadās būt turbo-gari un izdodas tās pārbaudīt, nebaidieties, mēs esam parūpējušies par jums.

PĀRLIELĀK pāri kājai: šīs zeķes ir pielāgotas tā, lai tās sasniegtu tieši zem ceļgala, un pilnībā nosedz apakšstilbu daļu.

Mērena amortizācija: Nodrošina stingru piegulēšanu ar uzlabotu aizsardzību pret triecieniem.

POLY BLEND: 95 % poliestera, 3 % elastāna un 2 % neilona sakausējums, kas nodrošina perfektu komforta un elastības kombināciju.

PERFORMANCE MESH: Palieciet vēss, pateicoties mūsu Performance Mesh tehnoloģijai, kas nodrošina maksimālu gaisa plūsmu un elpojamību.

INŽENIERĒTA CIKSTU AIZSARDZĪBA: Atvadieties no kaitinošās apavu berzes, jo mūsu inženierijas izstrādātā potītes aizsardzība pasargās jūsu kājas no tulznām.

KANALIZĒTA GAISA PIEDVĀDE: Izbaudiet uzlabotu gaisa plūsmu ar mūsu kanalizēto gaisa amortizāciju, kas nodrošina, ka jūsu kājas var elpot bez grūtībām.

Apavu aizsardzība: papildiniet savu kāpšanu ar stratēģiski izvietotu polsterējumu, ko nodrošina mūsu apavu aizsardzības funkcija. Uzlabojiet savu zeķu spēli ar perfektu meistarības, tehnoloģiju un komforta apvienojumu.

Specifikācijas

Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro