×
Menu

Route 2 Ski socks

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Revolucionizējiet savu zeķu lietošanas pieredzi, izmantojot šīs modernās funkcijas:

AirflowMax™ tehnoloģija - Iegremdējiet savas kājas uzlabotas elpojamības pasaulē, pateicoties Stance uzlabotajai AirflowMax™ tehnoloģijai. Atbrīvojiet kanalizētā gaisa amortizācijas spēku, kas nodrošina nepārspējamu viegluma un svaiguma sajūtu.

ThermoSense™ Comfort Performance - Uzlabojiet savu komfortu ar Stance patentēto ThermoSense™ tehnoloģiju. Šī ekskluzīvā šķiedru inovācija reaģē uz jūsu ķermeņa temperatūru, nodrošinot augstas veiktspējas komfortu. Integrējot augstākās kvalitātes vītos pavedienus ar īpašu apstrādi, ThermoSense™ ne tikai novada mitrumu, bet arī novērš smakas izraisošās baktērijas, nodrošinot, ka jūsu kājas paliek vēsas, sausas un bez smakas arī pēc finiša līnijas.

InvincibleKnit™ izturība - ieejiet jaunā izturības laikmetā ar InvincibleKnit™ - Stance revolucionāru tehnoloģiju, kas izstrādāta, lai novērstu lielu berzi. InvincibleKnit™, kas pastiprināta pie papēžiem un pirkstgaliem, nosaka nepārspējamu izturības standartu, solot ilgāku un izturīgāku mūžu salīdzinājumā ar parastajām zeķu konstrukcijām.

DynamicArch™ atbalsts - pārvariet sasprindzinājumu un nogurumu ar DynamicArch™ atbalstu, kas ir izstrādāts, lai jūs varētu viegli kustēties. Izbaudiet mērķtiecīgu atbalstu, kas pielāgojas jūsu pēdas dabiskajām kontūrām, nodrošinot optimālu veiktspēju un komfortu.

VentFlow™ Mesh - Palieciet vēss arī sasprindzinājumā, izmantojot VentFlow™ Mesh - veiktspējas inovāciju, kas nodrošina maksimālu gaisa plūsmu un elpojamību. Izbaudiet uzlabotu ventilāciju, lai jūsu pēdas justos svaigi un komfortabli visprasīgāko aktivitāšu laikā.

SmoothGlide™ Toe Finish - Ļaujiet savām kājām izbaudīt SmoothGlide™ Toe Finish greznumu. Atvadieties no berzes ar bezšuvju pirkstu aizdari, kas palutina jūsu pēdas ar pieskārienu, kas novērš berzi, ko tās dievina.

Specifikācijas

Materiāls:
Merino Wool
Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro