×
Menu

Licks Ski socks

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar Stance Riffs in Snow zeķu kolekciju, kas ir augstākās kvalitātes zeķu kolekcija līdz teļam ar ikoniskiem Rolling Stones attēliem. Šīs zeķes ir klasiskā baltā dizainā ar spilgtām sarkanām un melnām detaļām, kas rada pārlaicīgu estētiku. Zeķes ir vidēji biezas, tāpēc tās nodrošina perfektu komforta un izturības līdzsvaru.

Šīs zeķes rotā izšūts Stance zīmola logotips uz apakšējās kakla daļas, un tās ir ne tikai modes, bet arī kvalitātes zīme. Izgatavotas no 66 % poliestera, 9 % pārstrādāta poliestera, 21 % neilona, 2 % elastāna un 2 % pārstrādātas kokvilnas maisījuma, un tajās prioritāte ir ilgtspējība, neapdraudot veiktspēju.

Zeķes ir izstrādātas maksimālam komfortam, tām ir bezšuvju aizdare un pastiprināts papēža, pirkstu un arkas atbalsts. INFIKNIT konstrukcija nodrošina nepārspējamu izturību, savukārt frotē cilpas pēdas priekšgalā, papēdī un pirkstgalā nodrošina amortizāciju un atbalstu arkai. Uzlabojiet savu zeķu spēli ar Stance Riffs in Snow - kur stils satiekas ar būtību katrā sniegotā piedzīvojumā.

Specifikācijas

Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro