Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Lexa X EST Womens Snowboard Bindings

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Burton Lexa X EST ir all mountain un freeride sniega dēļu stiprinājumi, kas piemēroti pieredzējušiem braucējiem. Ar šiem Burton stiprinājumiem jūs varat doties nobraucienos gan pa sagatavotu sniegu, gan pūderi, parku vai caurulēm. Kad jūs iebīdīsiet zābaku stiprinājumā, jūs varēsiet droši savilkt siksniņas ap to. Augstā augstpapēža aizmugure nodrošinās jums lielisku atbalstu un stabilitāti nobraucieniem no kalna un asiem pagriezieniem lielā ātrumā. EST stiprinājumi ir īpaši izstrādāti montāžai uz Burton ICS kanāla, tāpēc EST stiprinājumi ļaus jums pilnībā izmantot kanāla montāžas sistēmas bezgalīgās nostājas iespējas, taču jūs nevarēsiet tos uzstādīt uz citām montāžas sistēmām.

  • Izmantojot tā saukto Heel Hammock, jūs iegūsiet neticami ātru reakciju no jūsu papēža kustībām, jo tas ir piekārts līdzīgi kā šūpuļtīklā.
  • Burton dialFLAD™ mikroregulācijas sistēma ļauj jums ļoti precīzi noteikt slīpumu uz priekšu - pagrieziet to uz augšu, pirms braucat pa cauruli, vai pagrieziet to atpakaļ, lai brauktu ar džibingu.
  • Asym Hammockstrap ir bezšuvju un ērta potītes siksna ar asimetrisku spilventiņu, kas nodrošina lielisku reakciju.
  • Supergrip Capstrap 2.0 ir pirkstu siksna, kas sastāv no stingra materiāla mugurkaula daļā, lai nodrošinātu atbalstu, un mīkstāka materiāla spilventiņa, lai uzlabotu komfortu un zābaka ietīšanu.
  • Ar Double Take Buckles tiek palielināts griezes moments uz vienu kloķi, kas nozīmē, ka nav nepieciešams tik daudz reižu klabināt kloķi, pirms zābaks ir cieši nostiprināts stiprinājumā.
  • B3 Gel ir polsterējums, kas nodrošina maksimālu amortizāciju un spēj izturēt atkārtotus triecienus, nesadaloties un nesasalstot aukstās temperatūrās.
  • Vienkomponenta pamatplāksnes konstrukcija, kas nodrošina vienmērīgu reakciju un sajūtu.

Specifikācijas

Flex:
Hard
Papildu funkcijas:
Heel Hammock, Forward Lean - Dialflad, Asym Hammockstrap, Supergrip Capstrap 2.0, Double Take Buckles, B3 Gel, Single-Component Baseplate Construction
Stiprinājumu sistēma:
Strap in
Montāžas sistēma:
Channels
Prasmju līmenis:
Advanced
Izjādes stils:
All Mountain, Freeride
Dzimums:
Woman, Unisex

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro