×
Menu

Lexa EST Womens Snowboard Bindings

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Burton Lexa EST ir all mountain, freeride un freestyle sniega dēļu stiprinājumi, kas piemēroti iesācējiem un vidēji pieredzējušiem braucējiem. Ar šiem Burton stiprinājumiem jūs varat doties nobraucienos gan pa sagatavotu sniegu, gan pūderi, parku vai caurulēm. Kad iebīdīsiet zābaku stiprinājumā, jūs varēsiet droši savilkt siksniņas ap to. Augstā augstpapēža aizmugure nodrošinās jums lielisku atbalstu un stabilitāti nobraucieniem no kalna un asiem pagriezieniem lielā ātrumā. EST stiprinājumi ir īpaši izstrādāti montāžai uz Burton ICS kanāla, tāpēc EST stiprinājumi ļaus jums pilnībā izmantot kanāla montāžas sistēmas bezgalīgās nostājas iespējas, taču jūs nevarēsiet tos uzstādīt uz citām montāžas sistēmām.

  • Zero Forward Lean dizains uz highbacks, kas nodrošina brīvāku un rotaļīgāku sajūtu - jums joprojām ir iespēja noliekties uz priekšu.
  • Burton dialFLAD™ mikroregulācijas sistēma ļauj jums ļoti precīzi noteikt slīpumu uz priekšu - palieliniet to, pirms braucat pa cauruli, vai samaziniet, lai brauktu ar džibingu.
  • Supergrip Capstrap 2.0 ir pirkstu siksna, kas sastāv no stingra materiāla mugurkaula daļā, lai nodrošinātu atbalstu, un mīkstāka materiāla spilventiņa daļā, lai uzlabotu komfortu un zābaka ietīšanu.
  • Ar Double Take Buckles tiek palielināts griezes moments uz vienu kloķi, kas nozīmē, ka nav nepieciešams tik daudz reižu klabināt kloķi, pirms zābaks ir cieši nostiprināts stiprinājumā.
  • Vienkomponenta pamatplāksnes konstrukcija, kas nodrošina vienmērīgu reakciju un sajūtu.
  • Augstās muguras izliekums atspoguļo apakšstilba leņķi, lai nodrošinātu labāku savienojumu un stabilitāti.

Specifikācijas

Flex:
Hard
Papildu funkcijas:
Zero Forward Lean Hi-Back, Forward Lean - Dialflad, Supergrip Capstrap 2.0, Double Take Buckles, Single-Component Baseplate Construction, Highback Canting
Stiprinājumu sistēma:
Strap in
Montāžas sistēma:
Channels
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate
Izjādes stils:
All Mountain, Freeride, Freestyle
Dzimums:
Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro