Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu
Now

X Yes Snowboard Bindings

(1)
Video
Video
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Now X Yes ir visu kalnu un frīstaila sniega dēļu stiprinājumi, kas piemēroti iesācējiem, vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem braucējiem. Ja jums ir nepieciešams dažādu apstākļu komplekts, šie Now stiprinājumi labi darbosies gan sagatavotā sniegā, gan pūderī, gan parkā vai caurulē. Kad iebīdīsiet zābaku stiprinājumā, varēsiet droši savilkt siksniņas ap to. Izmantojot standarta 4x4 un 2x4 montāžas sistēmu, jūs saņemsiet daudzveidīgas pozīcijas iespējas, kas atbilst jūsu personīgajām vēlmēm.

  • Flushcup tehnoloģija ir konstrukcija, kurā iekšējā virsma starp augstpapēža un papēža daļu ir līdzena, lai panāktu tiešu enerģijas pārnesi starp zābaku un siksnu.
  • SIEVA potītes siksniņas ir izgatavotas no injekciju formētām EVA putām, kas izslēdz šuves un samazina līmēšanu.
  • 3D Contour pirksta siksna nodrošina lielisku saķeri, vienlaikus to var veidot un izmantot gan uz zābaka galiem, gan augšdaļas.
  • Īpaši elastīgs zemais profils, kas saderīgs ar visiem NOW pakaramajiem stiprinājumiem
  • NOW pakaramais 1.0 Nylon, kas pastiprināts ar 30 % stikla šķiedras, nodrošina nepārtrauktu dēļa lokanību ar stingrām I-Beam sienu sekcijām, kas nodod enerģiju uz dēļa malām.
  • Flex Hinge 2.0 Highback ir iepriekš pagriezts par 10°, seko jūsu kāju leņķim, amortizē vibrācijas un novērš teļu iekaustīšanos.
  • PA66-C sprādzes sviras ir izgatavotas no kompozīta maisījuma, kas ir ļoti izturīgs un vienlaikus viegls.

Specifikācijas

Flex:
Medium
Papildu funkcijas:
Flushcup Technology, Sieva Ankle Straps, 3D Contour Toe Straps, Highcup Compatibility, Hanger 1.0 Nylon Reinforced With 30% Fibergla, Flex Hinge 2.0 Highback, Pa66-C Buckle Levers
Stiprinājumu sistēma:
Strap in
Montāžas sistēma:
Standard (4x4), 2x4
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Izjādes stils:
All Mountain, Freestyle
Dzimums:
Man

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Great bindings. I'm a huge Now fan. For anyone with multiple boards, using one binding setup is a huge money saver. That's if the toolless kit every comes back in stock!
Michael Loeser (Draper)
2021-04-26
Reitings: 5 no 5!
SkatePro