×
Menu

Complete Surfskate

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Arbor Complete Surfskate: Izbaudiet nebeidzamas vasaras vibrācijas

Brauciet pa viļņiem, nebraucot uz pludmali! Arbor Complete Surfskate sniedz sērfošanas prieku tieši jūsu vietējās ielās un skeitparkos. Apvienojot labāko no skeitborda un sērfošanas, šis sērfa skrituļslidas skrituļdēlis piedāvā nepārspējamu braukšanas pieredzi, kas aizvedīs jūs līdz okeāna krastam.

Arbor sērfskate ir izgatavots no labākā 7 kārtu Kanādas kļavas koka, un tas var lepoties ar stabilu, izturīgu klāju, kas spēj izturēt pat visintensīvākās karvinga sesijas. Šis dēlis ir izstrādāts ar lielu 10 collu platumu, kas nodrošina pietiekami daudz vietas kājām, lai nodrošinātu maksimālu kontroli un komfortu braukšanas laikā. Lai nodrošinātu vienmērīgu un kontrolētu braukšanu, Arbor skrituļslidas ir aprīkotas ar augstas veiktspējas 66 mm riteņiem un ABEC-7 precīzijas gultņiem.

Šis sērfskate patiesi izceļas ar savu unikālo carving truck. Šī truck sistēma ir īpaši izstrādāta, lai atdarinātu sērfošanas sajūtu, un nodrošina nepārspējamu carvinga pieredzi, ļaujot jums bez piepūles pāriet no viena pagrieziena uz nākamo. Arbor skrituļslidas Arbor vienmērīgā, plūstošā kustība liks jums justies tā, it kā slīdētu pa viļņiem, pat tad, ja esat vairāku kilometru attālumā no okeāna.

Bet neuzticiet tikai mūsu vārdiem, paņemiet savu Arbor Complete surfskate jau šodien un atklājiet pilnīgi jaunu braukšanas prieka pasauli. Pieļaujiet nebeidzamās vasaras vibrācijas un ļaujiet savam sērfskātam aizvest jūs neaizmirstamā ceļojumā, lai kur jūs aizvestu ceļš.

Arbor - Ride the Good Time.

Modeļa specifikācijas

ModelisKlāja garums
30.75"30.75" (78.1cm)
32.5"32.5" (82.6cm)

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Canadian maple, 7-ply
Klāja platums:
10" (25.5cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Gultņa precizitāte:
ABEC-7
Treki veids:
Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

SkatePro