×
Menu

Wata Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar Long Island Wata Surfskate, kas ir labākais braucamais kērlinga entuziastiem.

Izbaudiet sērfošanas uz sauszemes aizrautību ar šo Long Island Longboards sērfošanas slēpni, kas ir augstākās klases sērfošanas slēpnis no Long Island Longboards. Ar aizrautību un precizitāti izgatavotajā Wata Surfskate ir apvienoti augstas kvalitātes materiāli un inovatīvs dizains, lai nodrošinātu nepārspējamu braukšanas pieredzi.

Šīs sērfskates pamatā ir izturīgs un elastīgs kļavas klājs, kas nodrošina perfektu līdzsvaru braukšanai un izbraucieniem. 31 collas garš un 9,5 collas plats dēlis nodrošina pietiekami daudz vietas jūsu kājām, vienlaikus saglabājot kompaktu un manevrējamu profilu.

Wata Surfskate var lepoties ar 19 collu riteņu bāzi, kas nodrošina vienmērīgu un stabilu braukšanu. Tas apvienojumā ar 66 mm riteņiem un atsaucīgajiem apgrieztajiem kingpin riteņiem ļauj bez piepūles izbraukt un viegli veikt asus pagriezienus.

Aprīkots ar kicktail, šis skrituļdēlis piešķir papildu dimensiju jūsu skrituļslidošanas pieredzei. Ar šo daudzpusīgo dēli veiciet "pop ollies", izpildiet manuālus un atklājiet jaunus trikus.

Long Island Wata Surfskate ir paredzēts visu prasmju līmeņu skeitborda entuziastiem, un tas ir ideāls sabiedrotais jūsu skeitborda piedzīvojumiem. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis profesionālis vai tikai sākat, šis sērfskate pacels jūsu braukšanu līdz jauniem augstumiem.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
19" (48.3cm)
Nose Garums:
2.20"
Tail garums:
5.43"
Klāja garums:
31" (79cm)
Klāja platums:
9.5" (24.1cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro