×
Menu

Fish Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Pārnesiet savu sērfošanas pieredzi uz ielām ar Long Island Fish Surfskate, kas ir lielisks braucamrīks karvinga entuziastiem.

Atklājiet aizraujošo sērfošanas un skeitborda apvienojumu ar šo izcilo Long Island Longboards sērfskate. Izpaudiet savu iekšējo viļņu braucēju, pārvietojoties pa pilsētas ielām un ietvēm ar nepārspējamu stilu un graciozitāti.

Izgatavots no augstākās kvalitātes kļavas, Long Island Fish sērfskate var lepoties ar izcilu izturību un izturību, nodrošinot vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu. Tā kompaktie izmēri - 33 collas garumā un 10,5 collas platumā - nodrošina neticamu veiklību un kontroli, ļaujot jums bez piepūles un precīzi šķērsot pilsētas ainavas.

Aprīkots ar 66 mm riteņu diametru un precīziem apgrieztiem "kingpin" statņiem ar standarta stiprinājumiem, šis sērfskate sniedz autentisku sērfošanas sajūtu, atveidojot jūsu iecienītās plūstošās kustības un karvinga manevrus. Izjūtiet sajūsmu, kad izbraucat, pagriežaties un pumpējat cauri jebkuram apvidum, izbaudot sērfošanas priekus bez viļņiem.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sērfotājs, kas meklē jaunu izaicinājumu, vai skrituļslidošanas entuziasts, kas vēlas izbaudīt jaunu adrenalīna pieplūdumu, Long Island Fish Surfskate ir jūsu ideāls sabiedrotais. Izbaudiet perfektu stabilitātes un atsaucības līdzsvaru, braucot pa ielām un izbaudot šī izcilā sērfskāja bezgalīgās iespējas. Pievienojieties sērfskates revolūcijai un padariet katru braucienu par neaizmirstamu piedzīvojumu.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
20.75" (52.7cm)
Nose Garums:
2.25"
Tail garums:
6.32"
Klāja garums:
33" (83cm)
Klāja platums:
10.5" (26.7cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro