×
Menu
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Atklājiet YOW Mundaka Grom Series Surfskate, kas ir jūsu biļete uz nepārspējamu sērfošanas pieredzi uz sauszemes!

Izgatavots no augstākās kvalitātes kļavas, šis sērfa skrituļslidas var lepoties ar izcilu izturību un elastību, un ir gatavs izturēt visintensīvāko braucienu grūtības. Tā kompaktais izmērs ar 32 collu (81,3 cm) klāja garumu padara to ļoti manevrējamu, ļaujot jums viegli pārvarēt šauras vietas un veikt asus pagriezienus.

9,5 collas (24,1 cm) platums nodrošina stabilu un ērtu platformu jūsu kājām, nodrošinot optimālu kontroli un līdzsvaru. Papildus pievienotā kicktail konstrukcija vēl vairāk uzlabo jūsu braukšanas pieredzi, ļaujot jums izpildīt stilīgus trikus un atklāt jaunas sērfošanas dimensijas.

Aprīkots ar augstas kvalitātes 66 mm riteņiem, YOW Mundaka Grom sērijas sērfskate nodrošina vienmērīgu un vieglu braukšanu, atdarinot slīdēšanas pa viļņiem sajūtu. Tā apgrieztie kingpin trucks kopā ar standarta pakaramo un carving dizainu nodrošina nepārspējamu atsaucību un stabilitāti, ļaujot jums veikt dziļus carvingus un brīvi plūst, gluži kā uz sērfošanas dēļa.

Šis sērfošanas dēlis, kas ir paredzēts tiem, kuri vēlas izbaudīt vislabāko karvinga pieredzi, ir ideāli piemērots gan pieredzējušiem braucējiem, gan iesācējiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes un pacelt sērfošanu jaunā līmenī. Ar YOW Mundaka Grom sērijas sērfskate izbaudiet viļņu priekus pat tad, ja esat kilometru attālumā no okeāna.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
16.5" (41.9cm)
Nose Garums:
5.52"
Tail garums:
5.92"
Klāja garums:
32" (81.3cm)
Klāja platums:
9.5" (24.1cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro