×
Menu
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Brauciet pa ielām ar sērfotāja grāciju un stilu, izmantojot YOW Huntington Power Surfing Series sērfskate, kas ir lielisks braucamrīks gan topošajiem viļņu planieristiem, gan pieredzējušiem ūdens sporta entuziastiem.

Šis sērfa skrituļslidas skrituļdēlis, kas izgatavots no augstākās kvalitātes kļavas, var lepoties ar izcilu izturību, izturību un elastību, nodrošinot vienmērīgu braukšanu neatkarīgi no apvidus. YOW Huntington Power ir 30 collu garš un 9,5 collas plats, tāpēc nodrošina pietiekami daudz vietas ērtai kāju novietošanai un vieglai manevrēšanai.

Pateicoties unikālajam kicktail dizainam, šis sērfa skrituļdēlis ļauj bez piepūles veikt trikus un veikt asus pagriezienus, ļaujot jums izpausties kā iekšējam sērfotājam pat tad, kad viļņi ir nekur neredzami. Aprīkots ar vienmērīgi slīdošiem 66 mm riteņiem un atsaucīgiem apgrieztiem Kingpin trucks, šis sērfa skrituļslidas nodrošina nepārspējamu sērfošanas sajūtu uz cietas zemes.

Neatkarīgi no tā, vai braucat pa pilsētas ielām, braucat pa pludmales ietvēm vai vienkārši pilnveidojat savas sērfošanas prasmes vietējā skeitparkā, YOW Huntington Power Surfing sērijas sērfskate ir jūsu ideāls sabiedrotais. Izbaudiet sērfošanas azartu jebkurā laikā un jebkurā vietā un izbaudiet šī daudzpusīgā un uzmundrinošā braucamā bezgalīgās iespējas.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
17" (43.2cm)
Nose Garums:
2.78"
Tail garums:
5.91"
Klāja garums:
30" (76.2cm)
Klāja platums:
9.5" (24.1cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro