×
Menu
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

YOW Amatriain Signature Series sērfskate - ideāls braucamrīks gan sērfam, gan ielai

YOW Amatriain Signature Series Surfskate ir ideāls braucamais tiem, kam patīk sērfot un skrituļslidot. Šis augstākās klases sērfskate apvieno augstas kvalitātes konstrukciju un stilīgu dizainu, radot dēli, kas ir ideāli piemērots gan sērfošanai, gan ielas slidošanai.

Amatriain Signature Series Surfskate ir izgatavots ar izturīgu kļavas klāju, kas nodrošina stabilu un atsaucīgu platformu jūsu kājām. Uz klāja ir kicktail, kas nodrošina papildu daudzpusību, ļaujot jums izpildīt dažādus trikus un manevrus. 20" riteņu bāze nodrošina stabilu un ērtu braukšanu, savukārt 66 mm riteņi ar augstas kvalitātes precīziem gultņiem nodrošina vienmērīgu un ātru ripošanu.

Viena no raksturīgākajām Amatriain Signature Series sērfskates īpašībām ir tās apgrieztie kingpin, standarta pakaramie, karvinga, sērfskates trucks. Šie trucks ļauj griezties un griezt tā, it kā jūs sērfotu uz viļņiem, padarot šo sērfskati ideāli piemērotu sērfošanas prasmju attīstīšanai.

Ar savu stilīgo dizainu un izcilo veiktspēju YOW Amatriain Signature Series sērfskate ir lieliska izvēle visu līmeņu braucējiem. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, kas tikko sācis, vai arī pieredzējis profesionālis, kas meklē jaunu izaicinājumu, šis sērfskate noteikti pārsteigs.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
20" (50.8cm)
Nose Garums:
2.96"
Tail garums:
6.47"
Klāja garums:
33.5" (85.1cm)
Klāja platums:
10" (25.5cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Gultņa precizitāte:
Not specified
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving, Surfskate trucks
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro