Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Ultralight Longboard Truck

(7)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Uzņēmums Atlas Truck Co. ir pazīstams ar meistarīgi izgatavotām detaļām longborda un skeitborda braukšanai. Šī ir viņu populārā Reverse Kingpin kravas automašīnas atjauninātā versija, kas paredzēta braukšanai pa šķēršļiem, kreisēšanai un brīvajam braukšanai. Tas ir daudz vieglāk pagriežams nekā Atlas Downhill truck, taču noteikti neatkāpjas no Atlas mantras nodrošināt braucējiem stabilitāti ātrumā un izturību.

Šī freeride kravas automašīna ir aprīkota ar konusveida buksēm gan ceļa, gan dēļa pusē. Tas uzlabo kravas automašīnas rotaļīgumu. Šī kravas automašīna ir izgatavota, galveno uzmanību pievēršot tam, lai tās svars būtu vienmēr zems. Pateicoties tērauda asij, kas ir dobi, viņi ir samazinājuši svaru par ievērojamiem 20 % no oriģinālā kravas automašīnas svara.

Specifikācijas

Hanger platums:
180mm (7")
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger
Gabali iepakojumā:
1
Materiāls:
Aluminum
Svars:
498g
Montāžas skrūve:
Not included
Treku gumijas:
89A, SHR
Ass platums:
10"
Hanger Grāds:
48°
Parādīt visu

atsauksmes   (7)

Great, loved them, so smooth right out of the box!
Bridger uleberg (Minot)
2019-08-14
Reitings: 5 no 5!
Took these out for a long ride yesterday on my drop down deck, once I got them tightened correctly they felt amazing. Very fluid movement and controlled turning, nice turning circle on then too. I've recommended then to a friend who is looking for some new trucks. You can also feel the weight difference when compared to the stock trucks that came with my board. The green and black also look really cool and suit my board!
Daniel Gillespie (Hove)
2018-10-08
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 7 atsauksmes
SkatePro