×
Menu

Longway Pro scooter Package 6-12 years

Apraksts

Iepazīstinām ar Longway Adam Trick Scooter Complete Package - vislabāko komplektu topošajiem braucējiem un iesācējiem, kas vēlas sākt savu ceļojumu aizraujošajā triku skūteru pasaulē. Šajā visaptverošajā komplektā ietilpst ne tikai augstas veiktspējas Longway Adam Trick Scooter, bet arī svarīgs drošības aprīkojums, tostarp Hangup ķivere un Hangup aizsardzības komplekts.

Longway Adam Trick Scooter ir izstrādāts, lai nodrošinātu precizitāti un izturību, un ir domāts iesācējiem. Tā vieglā, bet izturīgā konstrukcija nodrošina optimālu kontroli un manevrētspēju, ļaujot braucējiem droši apgūt trikus un trikus. Pastiprinātais klājs un elastīgā T veida sliede nodrošina vienmērīgu braukšanu, padarot to par ideālu izvēli tiem, kas tikai sāk savu piedzīvojumu ar skrejriteņiem.

Drošība ir vissvarīgākā, un Hangup ķivere ir šeit, lai pasargātu braucējus, kad viņi pārsniedz savas robežas. Šai glītajai un ērtajai ķiverei ir izturīgs ārējais apvalks un iekšējais putuplasta polsterējums, kas nodrošina izcilu aizsardzību pret triecieniem. Ar regulējamu zoda siksnu un ventilāciju, kas nodrošina komfortu, Hangup ķivere nodrošina drošu piegulumu, neapdraudot stilu. Hangup aizsardzības komplekts papildina komplektu, ietverot būtiskus aizsardzības līdzekļus ceļiem, elkoņiem un plaukstām.

  • Pilnīgs komplekts, kas pielāgots iesācējiem
  • Longway Adam triku skrejritenis precizitātei un izturībai
  • Hangup ķivere izcilai galvas aizsardzībai
  • Hangup aizsardzības komplekts visaptverošam drošības aprīkojumam
  • Ideāli piemērots, lai pārliecinoši apgūtu trikus un trikus.
Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro