×
Menu

Exa Womens Ski Trousers

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Picture Exa sieviešu slēpošanas bikses ir izstrādātas, lai nodrošinātu izcilu aizsardzību un komfortu ziemas piedzīvojumu laikā.

Šīs slēpošanas bikses ir aprīkotas ar ūdensnecaurlaidīgu membrānu, kas nodrošina 20 000 mm ūdens kolonnu, lai jūs paliktu sausa pat spēcīgas snigšanas vai lietus laikā. Uzlabotā membrāna nodrošina arī izcilu gaisa caurlaidību, kas novērtēta ar 15 000 MVTR, ļaujot efektīvi pārvaldīt mitrumu, lai intensīvu aktivitāšu laikā jūs justos svaigi un ērti.

Picture apņemšanās ievērot ilgtspēju ir acīmredzama Exa slēpošanas biksēs. Šīs bikses ir izgatavotas no pārstrādāta poliestera, tāpēc ir videi draudzīgas un izturīgas. Turklāt teflona EcoElite apstrāde nodrošina ūdens un traipu atgrūdamību, vēl vairāk uzlabojot to funkcionalitāti.

Bikses ir aprīkotas ar vairākām funkcijām, lai uzlabotu jūsu slēpošanas pieredzi. Kāju ventilācijas rāvējslēdzēji nodrošina pareizu gaisa plūsmu un temperatūras regulēšanu, savukārt pastiprināti kāju gali un sniega getras efektīvi pasargā no sniega un vēja.

Picture Exa sieviešu slēpošanas bikses ir aprīkotas ar regulējamām jostasvietas cilpām, jostas cilpām un vairākām kabatām, kas nodrošina ērtības, tāpēc tās ir nepieciešamas jūsu ziemas sporta piedzīvojumiem. To stilīgais dizains un izcilais izpildījums padarīs tās par jūsu izvēli slēpošanai, snovbordam un citām ziemas aktivitātēm.

Papildu funkcijas:

  • Divu slāņu konstrukcija
  • Pilnībā līmētas šuves
  • Sniega ieliktnis kāju galos un jostasvietā
  • Mūža remonta garantija
  • Oeko-Tex tests

Specifikācijas

Veids:
Hard Shell
Aktivitāte:
Alpine Skiing, Snowboard
Ūdensizturīgs:
20000mm
Elpojamība:
15000mvtr
Izolācija:
Polyester
Membrāna:
Dry-Play
Auduma konstrukcija:
2 layer
Ventilācijas Zippers:
Leg Ventilation Zips
Videi draudzīgs:
Teflon EcoElite, Recycled Polyester
Dzimums:
Woman

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro