Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Overland Complete Longboard

Video
Video
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Overland tika izveidots, daudz runājot ar Loaded Ambassadors. Daudzi no viņiem meklēja dēli, kas varētu palīdzēt viņiem daudz labāk apvienot savus braukšanas stilus, izmantojot tikai vienu longbordu.

Tas ir aprīkots ar dēli, kas ir divu Loaded dēļu kombinācija. Kanthaka un Tesseract. Kanthaka ir tehniskāka freeride un street triku dēlis, savukārt Tesseract ir daudzu izvēlētais downhill ierocis. Taču Loaded un komanda vēlējās trāpīt tieši pa vidu, un rezultāts ir Overland.

Overland ir īsts šveiciešu armijas nazis longborda un skeitborda apvienojumā. Ar to jūs varēsiet braukt brīvā režīmā un slīdēt ar ērtu kāju fiksāciju ieliektajā formā, savukārt vecās skolas virziena baseina forma nodrošinās ļoti patīkamu braukšanu pa vietējo skeitparku un boulingu.

Šis longbords ir izgatavots no vertikāli laminēta bambusa slāņa, kas nodrošina nedaudz stingrāku lokanību. Šis slānis ir laminēts starp diviem trīskārša stikla šķiedras slāņiem un apakšējā pusē pabeigts ar termoplastiskā uretāna slāni, kas ir ar zemu berzi, padarot Overland par lielisku lietu, ar ko slidināties pa sliedēm. Turklāt šis apakšējais slānis arī slāpē vibrācijas.

Specifikācijas

Klāja platums:
9.5" (24.1cm)
Klāja garums:
37" (94cm)
Wheelbase:
21.25" (54cm)
Klāja materiāls:
Bamboo, 5-ply
Papildu materiāli:
Epoxy, Fiberglass, 3-ply
Klāja funkcijas:
Double kicktail, Directional, Wheel wells
Smilšpapīrs:
Pre-gripped
Riteņa diametrs:
69mm
Riteņa platums:
39mm
Riteņu cietība:
83A
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Izjādes stils:
Freestyle, Freeride, Park and Vert, Cruise, Carving
Svars:
1600g

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro