×
Menu

Rossignol Skate Cross Country Package

Apraksts

Šis ir mūsu ekskluzīvais Rossignol Skate distanču slēpošanas komplekts. Šis pielāgojamais komplekts sniedz jums brīvību izveidot savu ideālo distanču slēpošanas komplektu, kas pielāgots jūsu vēlmēm un prasmju līmenim.

Izvēlieties mūsu augstākās klases Rossignol distanču slēpošanas slēpes un stiprinājumus, kas pazīstami ar savu izcilo veiktspēju un elegantu dizainu. Uzlabojiet savu slēpošanas pieredzi, pievienojot ērtus distanču slēpošanas zābakus, kas nodrošinās jūsu kājām siltumu un atbalstu visas dienas garumā.

Uzlabojiet savu kontroli un līdzsvaru ar mūsu rūpīgi izstrādātajām distanču slēpošanas nūjām, kas pieejamas dažāda garuma, lai atbilstu jūsu augumam un slēpošanas stilam. Nodrošiniet savām rokām mājīgumu un aizsardzību pret laikapstākļiem ar mūsu stilīgajiem un funkcionālajiem slēpošanas cimdiem vai dūraiņiem.

Nodrošiniet savu vērtīgo mantu drošu transportēšanu un uzglabāšanu ar mūsu izturīgo un ietilpīgo somu distanču slēpotājiem, kas paredzēta slēpotāju slēpēm, nūjām un citiem piederumiem. Papildiniet savu ziemas komplektu ar mūsu īpaši mīksto un izolējošo kakla sildītāju, kas nodrošinās jums komfortu pat visaukstākajos aukstuma apstākļos.

Kāpēc samierināties ar atsevišķām detaļām, ja varat izbaudīt mūsu Rossignol Skate distanču slēpošanas komplekta priekšrocības? Jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, salīdzinot ar katras preces iegādi atsevišķi, bet arī izbaudīsiet ērtības, jo viss nepieciešamais būs vienā ērtā komplektā.

Parādīt visu

SkatePro