×
Menu

Anima Birdie Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Esiet gatavi iekarot kalnus ar Black Crows Anima Birdie Freeride slēpēm, kas ir lieliski piemērotas jūsu piedzīvojumiem ārpus trasēm!

Šīs slēpes, kas paredzētas pieredzējušām slēpotājām, ir aprīkotas ar modernām funkcijām, kas jūsu slēpošanas pieredzi pacels jaunā līmenī. Anima Birdie ir universālas, 115 mm platas, un tās nodrošina perfektu līdzsvaru starp peldamību dziļā pūderī un malu kontroli uz cietām nogāzēm.

Šo izcilo slēpju izgatavošanā ir izmantoti augstākās kvalitātes materiāli, tostarp ogleklis, stikla šķiedra, kevlārs un papele, kas nodrošina neticami vieglu, bet izturīgu konstrukciju. Ogleklis un kevlārs nodrošina izcilu izturību un atsaucību, savukārt papeles serde nodrošina vienmērīgu un mitru braukšanu pat vissarežģītākajos apstākļos.

Anima Birdie Freeride slēpes ir aprīkotas ar modernu roķera profila galu un asti, kas nodrošina vieglu peldamību pūdenī un labāku manevrētspēju šaurās vietās. 19 m rādiuss ļauj veikt vienmērīgus un kontrolētus pagriezienus, padarot šīs slēpes ideāli piemērotas dažādu reljefu pārvarēšanai, sākot no stāviem izlīžņiem līdz pat atklātām bļodām.

Black Crows ir rūpīgi izstrādājuši šīs slēpes ar ABS sānu malām, kas nodrošina izcilu malu noturību un jaudas pārnesi. Šī konstrukcija garantē precīzu kontroli un stabilitāti pat uz apledojušām nogāzēm.

Black Crows Anima Birdie Freeride slēpes ir īsts dārgakmens prasīgām slēpotājām, kas meklē vislabāko veiktspējas, daudzpusības un stila apvienojumu. Šīs slēpes ir ne tikai ekipējuma gabals, bet vārti uz nebeidzamiem piedzīvojumiem un neaizmirstamiem mirkļiem trasē.

Specifikācijas

Year model:
23/24
Platums:
144/115/134 mm
Vidukļa platums:
115mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Touring
Prasmju līmenis:
Advanced
Radius:
19m
Svars uz pāru:
2150g
Serdes materiāls:
Carbon, Fiberglass, Kevlar, Poplar
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
ABS sidewalls
Dzimums:
Woman

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro