Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Soul 7 HD 18/19 Freeride Skis

(1)
Video
Video
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Soul 7 ir lieliskas freerida slēpes vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, kuriem patīk sajūta, ko slēpojot sniedz dziļš pūderis.

Plašais sānu griezums ar 106 mm vidukļa platumu ir paredzēts galvenokārt dziļa sniega apstākļiem, taču, salīdzinot ar lielo brāli Super 7, piedāvā arī nedaudz lielāku daudzpusību. Jūs varēsiet veikt arī dažas jautras sesijas uz cietā seguma kūrorta nogāzēm.

Šīm Rossignol slēpēm ir augstākās klases tehniskie Air Tip, sānu malas un oglekļa sakausējuma matrica. Šī kombinācija veido vieglu konstrukciju, kas liks jums aizmirst par visām citām lietām, izņemot lieliskas reizes sniegā.

Air Tip 2.0 padara slēpes vēl labāk peldošas, manevrētspējīgākas un vieglākas. Oglekļa sakausējuma matrica palielina jaudu, stabilitāti un saķeri. Tas ir oglekļa un bazalta pinums, kas nodrošina arī dinamisku braukšanu un vibrāciju absorbciju.

Lai pabeigtu šīs skaistās Soul 7 slēpes, tās ir konstruētas arī ar sānu malām, pulverveida pagrieziena roķeri un tradicionālo izliekumu. Kopumā tas ir komplekts, kas jums patiks nākamajām dienām, kuras pavadīsiet pūrā.

Piemērotas 80% slēpošanai ārpus trases un 20% - uz trases.

Saišu komplekts: Saišu komplekts: nav iekļauts komplektācijā.

Piezīme: Slēpes un stiprinājumi: Iegādājoties pie mums gan slēpes, gan stiprinājumus, mēs montējam jūsu stiprinājumus bez maksas. Ja vēlaties, lai mēs uzstādām un noregulējam stiprinājumus, lūdzu, ievadiet šo informāciju pie pirkuma.

Specifikācijas

Platums:
136/106/126 mm
Vidukļa platums:
106mm
Labākais lietojums:
Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Radius:
18m
Svars uz pāru:
3800g
Serdes materiāls:
Carbon, Basalt, Paulownia
Profils:
Camber, Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
2019-01-02
Reitings: 5 no 5!
SkatePro