Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

DPS Wailer 112 Foundation 18/19 Freeride Skis

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Šis ir treknākais Waileru ģimenes loceklis. To izmērs zem pēdas ir 112 mm, un tās padarīs jūsu dienu gaitu plūstošu dziļā un mīkstā sniegā.

Tās ir ideāli piemērotas cilvēkiem, kas pavada laiku, medījot šo sērfošanas sajūtu un domājot par jaudīgu kalnu slēpošanu.

Tās ir izgatavotas, izmantojot Paddle Tech risinājumu. Tā ir konusveida forma un līdzenāka sānu daļa, kas uzlabo vienmērīgus un intuitīvus pagriezienus dziļā sniegā.

Arī šīs Wailer slēpes ir izgatavotas ar Foundation konstrukciju. Foundation konstrukcija ir oglekļa, bambusa, papeles un stikla šķiedras kombinācija. Bambusa un papeles kodols, ko no augšas un apakšas ieskauj oglekļa un triaksiālas stikla šķiedras stīgas, nodrošina lielisku jaudas un mitruma kombināciju - lieliskas īpašības, lai varētu braukt visdažādākajos sniega apstākļos, sākot no cietas sniega kārtas, gružu un mīksta dziļa sniega.

  • Piemērots 90% slēpošanai ārpus trases un 10% - uz trases.
  • Saišu komplekts: Saišu aprīkojums: nav iekļauts komplektācijā.

Piezīme: Slēpes un stiprinājumi nav iekļauti komplektācijā: iegādājoties pie mums gan slēpes, gan stiprinājumus, mēs uzstādīsim jūsu stiprinājumus bez maksas. Ja vēlaties, lai mēs uzstādām un noregulējam stiprinājumus, lūdzu, ievadiet šo informāciju pie kases.

Specifikācijas

Platums:
144/112/131 mm
Vidukļa platums:
112mm
Labākais lietojums:
Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Radius:
15m
Serdes materiāls:
Carbon, Bamboo, Fiberglass, Poplar
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Parādīt visu

SkatePro