Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu
Db

Douchebags The Hugger 30L LTDlack Camo Backpack

(6)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Kā turpinājums ļoti veiksmīgajai un ļoti ierobežotajai Jon Olsson White camo sērijas Douchebags sērijai nāk Black Camo versija. Tas pats grafiskais raksts, tikai melnā un tumši pelēkā krāsā. Skaists un smalks izskats, kas pieejams tikai ļoti ierobežotā daudzumā. Iegādājies savu pirms kaimiņa.

Hugger ir modernas mugursomas un tradicionālās somas apvienojums, padarot to par daudzfunkcionālu vienību, kas ir tikpat labi piemērota gan dzīvei pilsētā, gan ceļošanai pa pasauli piedzīvojumu meklējumos.

  • Klēpjdatora pārvalks: aprīkots ar aizsargvāciņu, kas paredzēts klēpjdatoriem līdz 17''. Klēpjdators ir nostiprināts ar EVA putām un polietilēna plāksni, kas nodrošina maksimālu aizsardzību.
  • Plecu sistēma: Ar divām plecu siksnām The Hugger darbojas kā mugursoma, kad vien nepieciešams.
  • Ribu būris: 8 atsevišķas ABS ribas un polietilēna muguras un apakšējās daļas aizsargplāksne nodrošina lielisku aprīkojuma aizsardzību.
  • Uzkabes sistēma: Hookup sistēma pilnībā apvieno The Hugger ar The Douchebag, padarot abus izstrādājumus par vienu vienību.
  • Viegls dizains: Tikai 1,2 kg
  • IATA apstiprināts kā rokas bagāža.

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (6)

Paired with board bag, makes a fab combo. Easy to use space, big enough for all my clothing, small enough to carry on, hooks on to the bag work well.
Nigel Snow (Twickenham)
2018-02-01
Reitings: 5 no 5!
Great product, maybe expensive but good all round quality from Douchebags.
Rob S. (Raynes Park)
2018-01-05
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 6 atsauksmes
SkatePro