×
Menu

Wakeboard Package

Apraksts

Iegūstiet vislabāko veikborda pieredzi ar mūsu visaptverošo veikborda komplektu. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku trošu parkam vai laivas vilkšanai, šajā paketē ir viss, kas nepieciešams, lai droši dotos uz ūdens.

Mūsu veikborda komplektā ietilpst:

  • Veikborda dēlis: Izvēlēties kādu no augstākās kvalitātes veikborda dēļiem, kas paredzēti gan trošu parkam, gan vilkšanai ar laivu, nodrošinot vienmērīgu un jautru braukšanu.
  • Veikborda stiprinājumi: Mūsu veikborda stiprinājumu klāsts nodrošina nepārspējamu kontroli un komfortu. Mūsu atlasītā izvēle garantē drošu un pielāgotu stiprinājumu katram braucējam.
  • Ķivere ūdens sporta veidiem (pēc izvēles): Prioritāti piešķiriet savai drošībai, izmantojot mūsu papildu ūdens sporta ķiveri. Izstrādāta tā, lai sniegtu aizsardzību pret triecieniem, vienlaikus nodrošinot elpojamību, tādējādi nodrošinot bezrūpīgu veikbordēšanas sesiju.
  • Trieciena veste veikbordingam (pēc izvēles): Papildiniet savu drošības aprīkojumu ar triecienvestu, kas īpaši izstrādāta veikbordam. Izbaudiet ūdens priekus ar papildu aizsardzību pret kritieniem.

Izvēloties mūsu veikborda komplektu, jūs ne tikai ietaupīsiet naudu, salīdzinot ar katra elementa iegādi atsevišķi, bet arī izbaudīsiet ērtības, ko sniedz viss svarīgākais aprīkojums no labākajiem zīmoliem vienā ērtā komplektā. Neļaujiet nepilnīgam aprīkojumam jūs kavēt. Pasūtiet savu veikborda komplektu jau šodien un atraisiet pilnu savu veikborda piedzīvojumu potenciālu!

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro