×
Menu

The Dom Impact Wakeboard Vest

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Ar Mystic The Dom Impact Wakeboard Vest valkājiet viļņos ar pārliecību. Šī veste ir radīta sadarbībā ar leģendāro braucēju Dominiku Hernleru un ir izstrādāta, lai apmierinātu jūsu vajadzības uz ūdens.

Nepārspējama triecienizturība: Neļaujiet, lai viļņi vai nobraucieni jūs palēninātu. Šī veste ar CE apstiprinātu sertifikātu un augstas kvalitātes Clash putām nodrošina izcilu triecienizturību, ļaujot jums pārsniegt savas robežas un pieņemt jebkuru izaicinājumu.

Uzlabotas manevrēšanas spējas: Izpaudiet visu savu potenciālu, pateicoties unikālajai vestes konstrukcijai. Tās elastīgā augšdaļa un strukturētā apakšdaļa nodrošina perfektu aizsardzības un elastības līdzsvaru, nodrošinot optimālai veiktspējai nepieciešamo kustību brīvību.

Izteiksmīgs dizains: Izceļas uz ūdens ar šīs vestes uzmanību piesaistošo stilu. Smilšaini brūnā krāsa, kontrastējošās melnās saites un izšūtā plāksteris, kas simbolizē Dominik Hernler raksturīgo stilu, padara šo vesti par īstu modes zīmi.

Droša un ērta: Vestes YKK rāvējslēdzējs priekšpusē nodrošina drošu un ērtu piegulošanu, bet rāvējslēdzēja aizdare notur to savā vietā pat visintensīvāko ūdens aktivitāšu laikā. Tā kā tā nav peldierīce, jums nebūs jākompromitē aizsardzība pret triecieniem, lai iegūtu peldspēju.

Daudzpusīga veiktspēja: Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis veikbordists, kaitbordists, kaitbordists, sērfotājs, vindsērfotājs, ūdens slēpotājs vai plostnieks, šī veste ir daudzpusīga izvēle jebkuram ūdens sporta entuziastam, kas vēlas uzlabot aizsardzību un stilu.

Specifikācijas

Materiāls:
Neoprene
Aktivitāte:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Windsurfing, Water Skiing, Foil Winging
Vestes sertifikāts:
Not a Floatation Device, CE Approved
Dzimums:
Man, Woman, Unisex

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro