×
Menu

Semi Race Skates Boot

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Esiet gatavi uzlabot savu ātrslidošanas pieredzi ar Bont Semi Race Skates zābakiem, kas iemieso veiktspēju un komfortu. Izgatavots, izmantojot Bont slaveno viengabala dizainu, šis zābaks apvieno oglekļa kompozīta pamatni ar drošu 2 punktu stiprinājuma sistēmu. Pateicoties 545 gramu svaram (41. izmērā) un prasībai pēc augsta prasmju līmeņa, tas ir ideāli piemērots pieredzējušiem skrituļslidotājiem, kuri meklē nepārspējamu ātrumu un veiklību.

Bont Semi Race Boot ir aprīkots ar mikrošķiedras oderējumu, kas nodrošina izcilu komfortu un atbalstu, un nodrošina precīzu piegulumu izcilai kontrolei. Siltuma formējamie elementi, tostarp mēle un pēdas spilventiņš, pielāgojas unikālajām pēdas kontūrām, nodrošinot pielāgotu piegulumu, kas uzlabo sniegumu.

Ar vaskotām aukliņām, mikroregulējamu sprādzi un drošu Velcro aizdari šis zābaks garantē drošu un pielāgojamu piegulumu intensīvu slidošanas sesiju laikā.

Bont Semi Race Boot ir izstrādāts ar īpašu pēdas daļu, kas veicina lielāku stingrību, un tas novērš nepieciešamību pēc ārējiem lencēm, tādējādi nodrošinot izcilu reakciju, nemazinot komfortu. Pārspējot citas treneru tirgū piedāvātās slidas, Semi Race nodrošina optimālu komforta un veiktspējas līdzsvaru.

Specifikācijas

Sāknēšanas/čaulas veids:
One-piece, Hard, Heat moldable
Slidzābaki materiāls:
Carbon, Fiberglass
Montāža:
195mm
Svars:
545g
Iekšzābaki materiāls:
Microfiber
Aizvēršanas sistēma:
Lacing, Micro-adjustment buckle, Velcro
Cuff:
Low lateral support

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro