×
Menu

DS 105 GW Womens Ski boots

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Dalbello DS 105 GW, kas paredzēti sievietēm, ir pieejami slēpošanas zābaki iesācējām un vidēji pieredzējušām slēpotājām. Ja vēlaties ērtu un pielaidīgu zābaku, kas nodrošina vienmērīgu slēpošanas plūdumu, jūsu izvēlei vajadzētu būt zābakam ar 105 elastību. Tomēr, ja esat apņēmības pilni izmantot šī modeļa priekšrocības, šie slēpošanas zābaki tomēr varētu būt tas, ko esat meklējuši, ja vēlaties rotaļīgu braukšanas stilu ar paaugstinātu atsaucību.

Jūsu pēdas būs lieliski apveltītas bez kaitinošiem spiediena punktiem, pateicoties no atmiņas putām izgatavotajam oderējumam.

  • IF oderējums ar atmiņas efektu nodrošina lielisku individuālu piegulumu acumirklī.
  • MyFit sistēma, kas izstrādāta ar iepriekš izveidotām anatomiskām kontūrām, lai panāktu vislabāko iespējamo pirmo piegulēšanas pieredzi, vienlaikus saglabājot 100% pielāgojamību.
  • Power cage konstrukcija ar pastiprinātu mugurkaulu maksimālai enerģijas pārvadei.
  • Contour 4 Fit, kas nosaka pēdas anatomiju, lai nodrošinātu precīzu pieguļšanu bez nepieciešamības veikt čaulas modifikācijas.
  • Mikroregulējamas sprādzes ļauj precīzi pielāgot zābaku piegulumu.
  • 3D Grip tekstūra nostiprina apakšējo čaulas daļu un palīdz uzlabot enerģijas pārnesi, kā arī nodrošina papildu saķeri, lai varētu staigāt pa koptām nogāzēm.
  • Drive & Control tehnoloģija nodrošina precīzu papēža ietīšanu, lai uzlabotu kontroli un jaudas pārnesi, savukārt pirkstgalis piedāvā lielāku apjomu papildu komfortam un asins cirkulācijai.

Atcerieties, ka slēpošanas zābaki jāizvēlas, pamatojoties uz jūsu Mondopoint izmēru. Lai izvēlētos pareizo izmēru, skatiet mūsu izmēru ceļvedi.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain, Piste
Year model:
21/22
Flex:
105
Zābaki platums:
Regular
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding, MNC Binding
Svars:
1715g
Iekšzābaki materiāls:
Textile, Breathable mesh, Foam, Memory foam, Lycra
Zābakis funkcijas:
My Fit, Power Cage, Contour 4, Canting Shim, Micro Buckles, Variable Ramp Angle, Locked Cuff, 3D Grip Texture, Drive & Control
Iekšzābaki funkcijas:
Thermo Insulated, IF Liner

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro