Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu
K2

Minaret 100 SV Womens Ski Boots

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Sieviešu zābaks ar visu kalnu kalnu nobraucienu veiktspēju un pastaigas režīma funkciju braukšanai brīvā dabā/ceļošanai. Minaret 100 zābaks ar 100° saliekamību un SV (Standard Volume = 100 mm plats zābaks) ir laba izvēle vidēji pieredzējušām un pieredzējušām slēpotājām.

Šie kalnu slēpošanas zābaki ir saderīgi gan ar parastām kalnu slēpošanas slēpju stiprinājumiem, gan arī ar pintech stiprinājumiem, kas paredzēti brīvā nobrauciena/turinga slēpošanai (pintech stiprinājumi, piemēram, Marker Kingpin un Dynafit).

Intuition zābaku oderējums ir termiski formējams, lai nodrošinātu perfektu un ātru piegulēšanu.

Energy Interlock konstrukcija ļauj viegli pārslēgties no slēpošanas uz pastaigu režīmu. Ideāla funkcija slēpošanas tūrismā. Tāpat zābakam ir gumijas ISO 9523 gumijas zole (nomaināma ar plakanu, parastu Alpine skiboot zoli ar nosaukumu ISO 5355), kas nodrošina labāku saķeri, staigājot bez slēpēm uz kājām. ISO 9523 ir piemērota stiprinājumiem ar WTR vai GripWalk konstrukciju.

Tāpat Minaret zābakus ir iespējams pielāgot, lai tie atbilstu slēpotāja dabiskajai stāju pozīcijai (knock-kneed vai bow-legged).

Compatible parts

Find products compatible with K2 Minaret 100 SV Womens Ski Boots:

Compatible parts

Modeļa specifikācijas

ModelisPēdas platums (mm)
25.598mm
26.5100mm
27.5102mm

Specifikācijas

Flex:
100
Termiski formējams:
Yes
Hike Mode:
Yes
Zābakis funkcijas:
Two-piece
Cuff izlīdzināšana:
Yes

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro