Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

STH2 MNC 16 Ski Bindings

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Salomon STH2 MNC 16 labi funkcionējošie stiprinājumi nodrošina drošu piesaisti jūsu slēpēm. To DIN iestatījumu intervāls ir no 7,0 līdz 16,0. Lai stiprinājumi darbotos visefektīvāk, jūsu DIN iestatījumam vajadzētu atrasties DIN iestatījuma intervāla vidū. Tā kā šīs Salomon stiprinājumi ir sertificēti kā Multi Norm Certified (MNC), tie ir apstiprināti drošai un vienādai darbībai ar alpīnisma (ISO 5355), tūrisma (ISO 9523), kā arī GripWalk un Walk To Ride (WTR) apavu zolēm. Mēs iesakām izvēlēties bremžu roku, kas ir par 10 mm līdz 15 mm platāks nekā jūsu slēpju viduklis.

  • AFD (Anti Friction Device) ir plāksnīte pie pirkstgalu daļas, kas pārvietojas no vienas puses uz otru un ļoti precīzi atbrīvojas, gandrīz nekad netraucējot sniega, ledus vai netīrumu dēļ.
  • Īpaši elastīga spārnu kustība palīdz noturēt zābakus, kad tie tiek pakļauti triecieniem, un līdz minimumam samazina priekšatlaišanas risku, lai nodrošinātu vienmērīgu braukšanu.

Specifikācijas

Stiprinājumu veids:
MNC Binding
Zābaku saderība:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Bremžu sviras platums:
100mm, 115mm, 130mm
Svars:
2440g
DIN iestatījums:
7.0 - 16.0
Labākais lietojums:
All Mountain, Freestyle, Piste
Stenda augstums:
21.8mm
Papildu funkcijas:
AFD Gliding Plate, MNC (Multi Norm Certified), Elastic Travel, Dual Transfer Switch

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro