×
Menu
Now

Rebel Womens Snowboard Bindings

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Now Rebel ir augstas veiktspējas sieviešu snovborda sniega siksna, kas piedāvā vidēju lokanību braukšanai pa visu veidu apvidu. Tai ir Flushcup tehnoloģija, kas ļauj braucējiem bez nepieciešamības izmantot instrumentus pielāgot priekšējo slīpumu un augstās muguras rotāciju. SkateTech nodrošina precīzu un atsaucīgu sajūtu uz dēļa, savukārt Channel Mount System nodrošina saderību ar visām galvenajām snovborda stiprinājuma sistēmām.

Rebel ir lieliska izvēle vidēji un pieredzējušiem braucējiem, kuri meklē augstas kvalitātes slēpju stiprinājumus, kas nodrošina daudzpusību un komfortu visās kalnu trasēs. Vidēja liektspēja ir ideāli piemērota braucējiem, kuri vēlas reaģējošu siksnu, kas tomēr nodrošina zināmu atlaidi. Pateicoties konstrukcijai bez siksniņām, Rebel ir viegli iekāpt un izkāpt no tās, un 100% regulēšanas sistēma bez instrumentiem ļauj viegli pielāgot stiprinājumu.

Pateicoties veiktspējas, komforta un daudzpusības kombinācijai, Now Rebel ir labākā izvēle snovbordistēm, kas vēlas pacelt savu braukšanu jaunā līmenī. Nepalaidiet garām iespēju iegūt šo apbrīnojamo stiprinājumu! Pasūtiet savu Now Rebel sieviešu snovborda sniega dēļa siksnu jau šodien.

Specifikācijas

Flex:
Medium
Papildu funkcijas:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, Highcup Compatibility, SkateTech
Stiprinājumu sistēma:
Strap in
Montāžas sistēma:
Standard (4x4), Channels
Prasmju līmenis:
Intermediate
Izjādes stils:
Freestyle
Dzimums:
Woman
Year model:
23/24

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro