×
Menu

Team T2 Ski Boots Kids

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Salomon Team T2 slēpošanas zābaki ir īpaši izstrādāti jaunajiem slēpotājiem, piedāvājot ērtu un atbalstošu piegulumu slēpošanai visas dienas garumā. Pateicoties mīkstai lokanībai un jauniešiem paredzētajam kapzelim, šie zābaki nodrošina ideālu veiktspējas un komforta līdzsvaru bērniem, kas tikai sāk slēpot.

Šiem zābakiem ir izturīga konstrukcija ar pastiprinātu papēža un pirkstu zonu, kas nodrošina lielisku aizsardzību un atbalstu. 3D Silver oderējums nodrošina ērtu un drošu piegulēšanu, savukārt regulējamās sprādzes un stiprinājuma siksna nodrošina pielāgotu piegulēšanu jebkurai pēdas formai. Apavi ir saderīgi ar visām junioru kalnu slēpošanas stiprinājumiem, padarot tos par daudzpusīgu izvēli jaunajiem slēpotājiem.

Salomon Team T2 slēpošanas zābaki ar savu jautro un stilīgo dizainu noteikti liks jaunajiem slēpotājiem aizrautīgi doties trasē. Neatkarīgi no tā, vai jūsu bērns tikko sācis slēpot vai jau ir pieredzējis profesionālis, šie zābaki nodrošina sniegumu un komfortu, kas nepieciešams, lai pavadītu lielisku dienu uz kalna.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain, Piste
Flex:
Soft
Zābaku veids:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Stiprinājumi saderība:
Alpine Junior Binding
Dzimums:
Kids, Junior
Slēpošanas zābaku izmērs:
19 - 22

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro