Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Lupo AX 120 18/19 Mens Ski Boots

(2)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Lupo ir jaudīgi, viegli un tehniski pārdomāti Dalbello freeride un touring zābaki.

Šis AX izdevums nodrošina nedaudz vairāk vietas, pateicoties 100 mm platākam pēdas šķērsgriezumam. Tas ir lieliski piemērots platākām kājām un ja vēlaties lielāku komfortu.

Šie Lupo ar veselu 120 in flex ir ideāli tūrisma zābaki, un tie ir aprīkoti ar klinšainu ārējo zoli - GripWalk ārējā zole atvieglo staigāšanu, un pintech stiprinājumu ieliktņi padara zābakus saderīgus ar viegliem tūrisma pintech stiprinājumiem, kā arī ar GripWalk stiprinājumiem.

Lupo zābakiem ir viegli lietojama "hike-and-ski" funkcija zābaku aizmugurē, kas paredzēta tūrismam. Vēl viena patiešām lieliska funkcija, kas padara tūristus mazāk grūtus, ir noņemamā mēle. Uzkāpjot kalnā, jūs varat atvienot mēli un ievērojami uzlabot staigājamību. Savukārt, nolaižoties kalnā, vienkārši pievienojiet mēli, un jums būs spēcīgi un stabili zābaki.

If Air oderējums ir ērts ar mīkstām EVA putām un nodrošina ciešu piegulumu un elpojošas īpašības. Šņorēšanas sistēma nodrošina labu vietu, kad tas nepieciešams, un ātru un ciešu piegulēšanu, kad tas nepieciešams.

Modeļa specifikācijas

ModelisPēdas platums (mm)
24.596.4mm
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm

Specifikācijas

Flex:
120
Prasmju līmenis:
Advanced
Svars:
3560g
Termiski formējams:
Yes
Hike Mode:
Yes
Iekšzābaki materiāls:
Foam
Cuff izlīdzināšana:
Yes

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (2)

These boots are awesome, but SkatePro is better! I got a screaming deal, and they made it from Denmark to Colorado in 3 days. Unbelievable. I'll be back.
Andrew W. (Lakewood)
2019-01-30
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 2 atsauksmes
SkatePro