Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Mtn Lab Men Mens Ski Boots

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Šie vīriešu slēpošanas zābaki ir daļa no LAB sērijas, kas ir augsti specializēts aprīkojums ar daudzām gudrām tehniskām funkcijām touring slēpošanai.

Slēpošanas zābaki ir aprīkoti ar 3D pilnībā pielāgotu termiski veidojamu oderējumu, kas ir piemērots uzreiz pēc izņemšanas no kastes, lai nodrošinātu sniegumu visas dienas garumā. MTN Lab slēpošanas zābaks ir viegls - tas ir ideāli piemērots tūrismam, jo sver tikai 1,6 kg, un ar 47° kustību diapazonu MTN Lab slēpošanas zābaks ir ideāli piemērots kāpšanas piedzīvojuma daļai. Tam ir viegli lietojams kāpšanas un slēpošanas spieņa fiksators. Pārslēdziet to starp kustīgu kāpšanas režīmu un stingru 120 alpine flex. Turklāt tam ir palielināta izmēra šarnīrs, kas nodrošina labākas pārneses īpašības. Tas ir aprīkots ar vieglu 2 sprādzes komplektu un 50 mm stiprinājuma siksnu.

Tas ir saderīgs ar dažādiem stiprinājumiem - piemēram, parastiem alpīniskajiem stiprinājumiem ar AT(ISO 9523) specifikācijām, tehniskajiem stiprinājumiem (piemēram, dynafit, K2 Kingpin u.c.).

Specifikācijas

Flex:
120
Pēdas platums (mm):
98mm
Prasmju līmenis:
Advanced
Termiski formējams:
Yes
Hike Mode:
Yes
Iekšzābaki funkcijas:
Thermo Insulated

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro