×
Menu
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Atklājiet YOW Waikiki Classic sērijas sērfskates, kas ir lieliska stila un veiktspējas kombinācija. Šī pilnīgā sērfskate no Your Own Wave Surfskates piedāvā nepārspējamu sērfošanas pieredzi uz sauszemes.

Waikiki Classic Series Surfskate var lepoties ar iespaidīgu kļavas klāju, kas nodrošina gan izturību, gan elastību, lai uzlabotu braukšanas pieredzi. Šis sērfa skrituļslidas dēlis ir 40 collas garš un 10 collas plats, tāpēc tas nodrošina pietiekami daudz vietas un stabilitāti. 26 collu riteņu bāze palielina stabilitāti, vienlaikus veicinot vienmērīgu braukšanu.

YOW Waikiki Classic sērijas sērfskate ir aprīkots ar 66 mm riteņiem, kas nodrošina vienmērīgu ripošanu un lielisku saķeri, ļaujot jums viegli pārvarēt jebkuru apvidu. Apgrieztie kingpin trucks kopā ar standarta pakaramo un karvinga iespējām nodrošina izcilu atsaucību un kontroli, ļaujot jums atdarināt sajūtas, kas rodas, sērfojot uz viļņiem.

Izstrādāts ar kicktail, šis sērfskate nodrošina papildu daudzpusību, ļaujot jums viegli veikt dažādus trikus un manevrus. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sērfotājs, kas vēlas trenēties ārpus sezonas, vai arī esat sauszemes entuziasts, kurš ilgojas pēc viļņiem, YOW Waikiki Classic sērijas sērfskate ir ideāls braucamais, ar ko braukt, izbraukt un iepazīt sērfošanas pasauli.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
26" (66cm)
Nose Garums:
4.23"
Tail garums:
5"
Klāja garums:
40" (101.6cm)
Klāja platums:
10" (25.5cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro