×
Menu
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Iepazīstinām ar YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Izbaudiet sērfošanas uz sauszemes prieku!

Uzlabojiet savas sērfošanas treniņus un izbaudiet īstas sērfošanas sajūtas uz cietas zemes ar izcilo YOW x Pyzel Shadow Surfskate. Šajā pilnīgajā sērfskatē apvienotas Your Own Wave Surfskates un leģendārā sērfošanas dēļa veidotāja Pyzel zināšanas, lai sniegtu nepārspējamu pieredzi sērfošanā.

Izgatavots no augstas kvalitātes kļavas, YOW x Pyzel Shadow var lepoties ar izcilu izturību un elastību, nodrošinot vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu. Šī sērfskate ir 33,5" (85,1 cm) gara un 9,85" (25 cm) plata, tā nodrošina pietiekamu stabilitāti un kontroli, vienlaikus ļaujot veikt dinamiskus karvinga manevrus.

Aprīkots ar 17" (43,2 cm) riteņu bāzi, YOW x Pyzel Shadow piedāvā optimālu līdzsvaru starp stabilitāti un manevrētspēju, padarot to ideāli piemērotu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem skrituļslidošanas entuziastiem. 5,43" priekšgala un 6,73" aizmugures garums nodrošina pareizo kontroles un izrāviena daudzumu, lai varētu veikt trikus un karvingu.

Šis sērfskate ir aprīkots ar 66 mm riteņiem, kas nodrošina vienmērīgu un saķeri, ļaujot jums ar vieglumu braukt pa sliedēm un plūst. Apgrieztais kingpin un apgrieztie hanger trucks nodrošina izcilas carvinga iespējas, ļaujot jums atdarināt sērfošanas sajūtu uz viļņiem.

Specifikācijas

Klāja materiāls:
Maple
Wheelbase:
17" (43.2cm)
Nose Garums:
5.43"
Tail garums:
6.73"
Klāja garums:
33.5" (85.1cm)
Klāja platums:
9.85" (25cm)
Klāja funkcijas:
Kicktail
Riteņa diametrs:
66mm
Treki veids:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Izjādes stils:
Carving

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro