×
Menu

X Naruto Kakashi Skateboard Deck

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Hydroponic X Naruto Kakashi skeitborda dēļa klājs ir nepieciešams ikvienam populārās anime sērijas faniem. Šis augstas kvalitātes dēlis ir izgatavots no 7 kārtu cietā klinšu kļavas koka, tāpēc tas ir izturīgs un izturīgs. Tā platums ir 8,125" (20,6 cm), garums - 31,5" (80 cm), bet riteņu bāze ir 14" (35,6 cm), kas nodrošina stabilu un ērtu braukšanu.

Tam ir unikāls dizains, ko iedvesmojis Naruto tēls Kakashi Hatake, padarot to par izcilību jebkurā kolekcijā. Pārsteidzošais mākslas darbs noteikti pievērsīs uzmanību un izraisīs sarunas, lai kur jūs dotos. Augstais ieliektais klāja izliekums nodrošina labāku kontroli un uzlabotu reakciju, padarot to piemērotu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem skrituļslidotājiem.

Neatkarīgi no tā, vai esat devies uz ielām, uz rampām vai skeitparkā, Hydroponic X Naruto Kakashi skeitborda dēlis ir ideāla izvēle jebkuram skeitbordistam, kas meklē augstas veiktspējas dēli ar anime stila piesitienu. Nepalaidiet garām šo izcilo lietu un pievienojiet to savai kolekcijai jau šodien!

Specifikācijas

Klāja platums:
8.125" (20.6cm)
Klāja garums:
31.5" (80cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Klāja materiāls:
Hard Rock Maple, 7-ply
Ieliekts:
High

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro