×
Menu

X Naruto Skateboard Deck

Jauns
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Esi gatavs sasmalcināt ielas ar šī gada slimāko sadarbību: Hydroponic X Naruto skeitborda dēļu klāju! Šis episkais klājs ir ideāls skeitborda un anime apvienojums ar ikonisku mākslas darbu, ko iedvesmojis pats leģendārais nindzja Naruto Uzumaki.

Izgatavots no 7 kārtu augstākās kvalitātes kļavas koka, Hydroponic X Naruto dēļu klājs ir veidots tā, lai izturētu pat visintensīvākos trikus un slīpējumus. Tā vidējā ieliektā forma un maigais kicktails nodrošina optimālu kontroli un popu visām jūsu ielas slidošanas vajadzībām.

Šis dēlis ir 8,0" plats un 32" garš, tāpēc ir ideāli piemērots visu prasmju līmeņu skrituļslidotājiem, sākot no iesācējiem līdz pieredzējušiem profesionāļiem. Neatkarīgi no tā, vai braucat pa pilsētu vai apmeklējat skeitparku, Hydroponic X Naruto dēlis pacels jūsu skeitborda pieredzi jaunā līmenī.

Nepalaidiet garām iespēju iegādāties šo divu ikonisku zīmolu ierobežotā daudzuma sadarbību. Paņemiet Hydroponic X Naruto skeitborda dēļu klāju jau šodien un atraisiet savu iekšējo nindzju uz ielām!

Specifikācijas

Klāja platums:
8" (20.3cm)
Klāja garums:
31.5" (80cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Klāja materiāls:
Hard Rock Maple, 7-ply
Papildu materiāli:
Epoxy
Ieliekts:
High

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro