×
Menu

Dragon Formula V4 Skateboard Wheels 4-Pack

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Powell Peralta Skateboards ir slavens vārds skeitborda pasaulē, kas pazīstams ar savu izcilo meistarību un nemainīgo apņemšanos pārkāpt robežas.

Dragon Formula V4 skrituļdēļu riteņi, kas ir izcils piemērs viņu apņēmībai nodrošināt kvalitāti, ir braucējiem obligāti nepieciešami. Šie riteņi ir izgatavoti no augstākās kvalitātes uretāna, nodrošinot optimālu izturības un veiktspējas kombināciju.

Ar cietības rādītāju 93A šie riteņi ir ideāli piemēroti gan ielas, gan parka skeitborda braukšanai, nodrošinot perfektu līdzsvaru starp gludumu un kontroli. Atklājiet savas prasmes, viegli pārvarot dažādus apvidus, sākot no nelīdzena bruģa līdz gludam betonam.

Šis komplekts ir komplektā ar četriem riteņiem, kas nodrošina visaptverošu skeitborda uzlabojumu. Powell Peralta pievēršot uzmanību detaļām, šie riteņi nodrošina vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu, uzlabojot jūsu vispārējo skeitborda pieredzi.

Apgūstiet Powell Peralta skeitbordu mantojumu un meistarību un atraisiet visu savu potenciālu uz četriem riteņiem. Dragon Formula V4 skeitborda riteņi gaida jūs, gatavi aizdedzināt jūsu skrituļslidošanas ceļojumu uz lielākiem augstumiem.

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
54mm
Riteņa platums:
34mm
Gultņi:
Not included
Riteņu cietība:
93A
Riteņa materiāls:
Premium Urethane
Riteņi iepakojumā:
4
Distanceri:
Not included

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro