Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu
Db

Douchebags The Douchebag LTD Black Camo Ski Bag

(1)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Kā turpinājums ļoti veiksmīgajai un ļoti ierobežotajai Jon Olson White camo sērijas Douchebags sērijas versijai ir Black Camo versija. Tas pats grafiskais raksts, tikai melnā un tumši pelēkā krāsā. Skaists un smalks izskats, kas pieejams tikai ļoti ierobežotā daudzumā. Iegādājies savu pirms kaimiņa.

Douchebag ir izstrādāts, sadarbojoties slēpotājiem, snovbordistiem, sērfotājiem, dizaineriem, inženieriem un lidostu bagāžas apstrādātājiem, kā arī Norvēģijas Zinātnes un tehnoloģijas universitātei, un tas ir kaislību un vajadzību apvienojums. Tas ir gudrs veids, kā transportēt slēpes un snovborda dēļus.

  • Garuma regulēšanas sistēma: Somas garumu var pielāgot jebkura izmēra aprīkojumam, ar kādu ceļojat, vienmēr nodrošinot stingru konstrukciju drošai un ērtai transportēšanai.
  • Plecu pārnēsāšanas sistēma: Sistēma ļauj vieglāk transportēt, ļaujot vilkt somu aiz sevis, atbrīvojot rokas.
  • Ribu kaste: 19 atsevišķas ABS ribas kopā ar rūpīgi atlasītiem, izturīgiem materiāliem padara somu The Douchebag par vienu no visaizsargātākajām somām tirgū.
  • Uzkabes sistēma: Hookup sistēma pilnībā apvieno The Hugger ar The Douchebag, padarot abus izstrādājumus par vienu vienotu vienību.
  • Saspiežot, somu var pilnībā satīt nelielā maisiņā ar rokturi, kad to neizmanto.
  • Viegls dizains: Tikai 3,4 kg
  • Riteņi: Douchebag ir divi vienmērīgi ritoši riteņi, kas atvieglo smagā inventāra pārvietošanu.

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
2018-02-01
Reitings: 5 no 5!
SkatePro