×
Menu

Star Wingfoil Wheeled Board Bag

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Mystic Star Wingfoil dēļu soma uz riteņiem ir ideāls veids, kā transportēt savu wingfoil aprīkojumu. Tajā ir pietiekami daudz vietas līdz pat 2 dēļiem, 3 spārniem, 2 folijām un sūknim, tāpēc tajā ir vairāk nekā pietiekami daudz vietas visam jūsu nepieciešamajam aprīkojumam.

Soma ir izgatavota no izturīgiem materiāliem, un tai ir 8 mm polsterējums un papildu putuplasta sliežu aizsardzība, lai pasargātu jūsu aprīkojumu no triecieniem un skrāpējumiem. Tai ir arī regulējamas dēļu siksnu siksnas, lai nostiprinātu jūsu dēļus vietā.

Star Wingfoil Wheeled Board Bag ir arī 3D Mesh ventilācijas atvere, lai jūsu inventārs būtu sauss un aizsargāts, kā arī noņemama plecu siksna un rokturi ērtai transportēšanai. Lielie riteņi nodrošina ērtu lietošanu, izvairoties no visām nepilnībām uz ielas vai bezceļu apstākļos.

Pateicoties izturīgajai konstrukcijai, plašai glabāšanas vietai un pārdomātām funkcijām, Mystic Star Wingfoil Wheeled Board Bag ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu vislabāko aizsardzību jūsu wingfoil aprīkojumam.

Specifikācijas

Veids:
Roller bag

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro