Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Swath Boa Snowboard Boots

(3)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Burton Swath boa snovborda zābaki ir lieliski visu kalnu zābaki ar vidēji stingru elastību.

Šiem zābakiem ir divzonu Boa - tas ne tikai atvieglo zābaku ideālu pieguļšanu jūsu kājai ar Boa riteņiem. Turklāt, pateicoties divu zonu sistēmai, apavi ir daudz precīzāki. Tas nozīmē, ka šajos zābakos ir divi atsevišķi kanāli katram Boa riteņu Boa ritentiņa vadam, nevis viens kanāls, pa kuru vadi tiek izvilkti. Tādējādi aptinums ir daudz precīzāks un stingrāks. Tādējādi ir uzlabota kontrole, sajūta un jaudas pārnese.

Imprint 3 ieliktņiem ir daudz lielisku risinājumu, kas nodrošinās labu piegulēšanu, optimizētu jaudas pārnesi un patīkamu komfortu. Tajos izmantota elpojoša tehnoloģija, kurā izmantota termiski aktivizēta ogle, kas ieausta oderē - Burton šo tehnoloģiju sauc Dryride Heat Cycle Lining. Tā izstaro un atstaro ķermeņa siltumu, lai uzturētu jūsu kājas siltākas, bet vienlaikus ļauj izdalīties mitrumam.

Focus Cuff ir ieviests, lai optimizētu komfortu un kontroli. Tās nodrošina, ka jūsu pēdas ir labi apvilktas, ka papēža fiksācija ir laba un jūsu teļš ir atbalstīts ar neoprēna stiepšanās zonām.

Šo visu kalnu un backcountry sniega dēļu zābaku ar vidēju elastību (Response: 5) noslēgumā jūs iegūsiet arī komfortu, ko nodrošina Molded EVA pēdas paliktnis un Vibram zoli ar lielisku atdevi un amortizāciju.

Specifikācijas

Flex:
Medium
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Izjādes stils:
All Mountain, Freeride
Aizvēršanas sistēma:
BOA
Dzimums:
Man

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (3)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (3 reviews)

SkatePro