Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Panterra 130 ID GW 20/21 Mens Ski Boots

(5)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Dalbello Panterra 130 ID GW ir augstas veiktspējas slēpošanas zābaki pieredzējušiem braucējiem. Ja vēlaties ātru reakciju un tiešu pārnesi no zābaka uz slēpēm, kā arī tehniski sarežģītākus manevrus, jums vajadzētu izvēlēties zābaku ar 130° saliekamību.

Šiem Dalbello slēpošanas zābakiem ir no grilamīda un irfāna izgatavots apvalks, kas nodrošina lielisku stabilitāti un mazu svaru. Pārgājienu svira ļauj šos zābakus izmantot arī distanču slēpošanai un pastaigām stāvvietā. Zābaki labi pieguļ uzreiz pēc izņemšanas no kastes. Tomēr jūs varat tos papildus termiski formēt, lai iegūtu 100% pielāgotu piegulumu.

  • MyFit sistēma, kas izstrādāta ar iepriekš izveidotām anatomiskām kontūrām, lai panāktu vislabāko iespējamo pirmo piegulēšanas pieredzi, vienlaikus saglabājot 100% pielāgojamību.
  • Power cage konstrukcija ar pastiprinātu mugurkaulu maksimālai jaudas pārvadei.
  • Trīsdaļīgs Cabrio apvalks mazākai deformācijai, precīzai jaudas pārnesei un vienmērīgai braukšanai lielā ātrumā un nelīdzenā apvidū.
  • Šie slēpošanas zābaki vislabāk piemēroti platām pēdām

Atcerieties, ka Alpu slēpošanas zābaki jāizvēlas, pamatojoties uz jūsu Mondopoint izmēru. Lai izvēlētos pareizo izmēru, skatiet mūsu izmēru ceļvedi.

Modeļa specifikācijas

ModelisPēdas platums (mm)
25.5-
26.5102mm
27.5104mm
28.5106mm
29.5108mm
30.5-

Specifikācijas

Flex:
130
Zābaki platums:
Wide
Prasmju līmenis:
Advanced
Svars:
1690g
Termiski formējams:
Yes
Hike Mode:
Yes
Sāknēšanas apvalks:
Grilamid
Zābakis funkcijas:
My Fit, Power Cage, Cabrio Design
Cuff izlīdzināšana:
Yes

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (5)

I was impressed with the speed and efficiency of Skatepro. Equally impressed with my panterra 130’s
Gordon G. (Petaluma)
2020-02-27
Reitings: 5 no 5!
I’m not a slave to fashion but I must admit I moved up to 130 from the 120’s due to the color. I just couldn’t do the green. I was a bit concerned about stiffness of 130 but couldn’t be happier. Love the control and feel. The insert is a solid core and doesn’t have a Tongue. This was a 1st to me. I found I can get a secure and snug fit. No worries for an out of place fold or tough compression which can wreak your ski day. Feel is clean. Boot is exceedingly light but powerful. I took this boot through the oases at Jackson Hole. Powder, steep, hits and never worried about lack or lose of power. My brother in law was with me, he ordered a pair and using them today for the 1st time. Great boot.
John Ahrens (Erie)
2020-01-25
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 5 atsauksmes
SkatePro