Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

DS 130 Mens Ski Boots

(1)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Dalbello DS 130 ir labi funkcionējoši slēpošanas zābaki pieredzējušiem braucējiem. Ja vēlaties ātru reakciju un tiešu pārnesi no zābaka uz slēpēm, kā arī tehniski sarežģītākus manevrus, jums vajadzētu izvēlēties zābaku ar 130° saliekamību.

Šie Dalbello slēpošanas zābaki ir aprīkoti ar poliuretāna čaulu, kas uzlabo jūsu kontroli pie liela un maza ātruma. Zābaki labi pieguļ uzreiz pēc izņemšanas no kastes. Tomēr jūs varat tos papildus termiski formēt, lai iegūtu 100 % pielāgotu piegulumu.

  • MyFit sistēma, kas izstrādāta ar iepriekš izveidotām anatomiskām kontūrām, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo pirmo piegulēšanu, vienlaikus nodrošinot 100% pielāgojamību.
  • Power cage konstrukcija ar pastiprinātu mugurkaulu maksimālai jaudas pārvadei.

Atcerieties, ka Alpu slēpošanas zābaki jāizvēlas, pamatojoties uz jūsu Mondopoint izmēru. Lai izvēlētos pareizo izmēru, skatiet mūsu izmēru ceļvedi.

Modeļa specifikācijas

ModelisPēdas platums (mm)
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm
30.5107.2mm

Specifikācijas

Flex:
130
Zābaki platums:
Regular
Prasmju līmenis:
Advanced
Svars:
3990g
Termiski formējams:
Yes
Sāknēšanas apvalks:
Polyurethane
Zābakis funkcijas:
My Fit, Power Cage
Cuff izlīdzināšana:
Yes

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Very satisfied with the purchase of the Dalbello DS130. They replaced an existing boot I had issues with and the fit on these are excellent. I have yet to try them out but I am sure they will be up to standard when I do. It's not a make I have heard of before but after lots of research into the right replacement I decided on these. The add on extra of the grip walk is a must. Very quick delivery.
Robert Claridge (Grantham)
2019-05-29
Reitings: 5 no 5!
SkatePro