Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Avanti AX 120 Mens Ski Boots

Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Slēpošanas zābaki lieliem un spēcīgiem slēpotājiem ar 120° lieces leņķi. Šie Dalbello slēpošanas zābaki ir ideāli piemēroti slēpošanai visos kalnos, un tiem ir termoformējams oderējums, kam nepieciešama tikai 4 minūšu ilga uzturēšanās zābaku krāsnī.

Šiem slēpošanas zābakiem ir AX (Axtra Volume) dizains, kas ir dizains, kurā uzsvars likts uz komfortu atpūtas slēpotājiem. Tas šajos zābakos ir iekļauts ar nedaudz plašāku pirkstu kastīti, kas nodrošina labāku asinsriti un siltākas pēdas un pirkstus. Šiem Avanti AX slēpošanas zābakiem ir 102 mm plats pēdas.

Dalbello Avanti AX 120 kalnu slēpošanas zābaki ir izstrādāti tā, lai tie ietilptu jūsu parastajās kalnu slēpošanas stiprinājumos (ISO 5355), bet to ārējās zoles var nomainīt pret GripWalk ieliktņiem (nopērkami atsevišķi). GripWalk sistēma ir gudrs veids, kā atvieglot iešanu/slēpošanas tūrismu, jo ārējās zoles ir vairāk noapaļotas, lai atvieglotu iešanas kustības. Bet, ja jūs nomaināt uz GripWalk zolēm, tad pārliecinieties, ka jums ir ar tām saderīgi stiprinājumi.

Modeļa specifikācijas

ModelisPēdas platums (mm)
26.5102mm
27.5103mm
28.5105mm
29.5106mm
30.5107mm

Specifikācijas

Flex:
120
Termiski formējams:
Yes
Sāknēšanas apvalks:
Polyurethane
Zābakis funkcijas:
Two-piece
Iekšzābaki funkcijas:
Anatomically shaped
Cuff izlīdzināšana:
Yes

No tā paša zīmola

Parādīt visu

SkatePro