Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu
YGW

Millennium Titanium Oversized SCS Pro Scooter Bar

(6)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Youth Gone Wild titāna stieņu sērijas stieņiem ir līdzīga stingrības un svara attiecība kā tērauda stieņiem, taču to molekulārais blīvums ir uz pusi mazāks. Tādējādi titāna stieņi ir gandrīz tikpat viegli kā alumīnija stieņi, bet tikpat stipri kā tērauda stieņi. Lielākais ieguvums no titāna izmantošanas ir tā pagarinājuma un stiepes izturības spējas. Tāpēc titāna stieņi ir ļoti elastīgi salīdzinājumā ar tērauda vai alumīnija stieņiem. Taču tas arī palielina stieņu izturību. Titāns nevis saliecas, bet gan saliecas atpakaļ sākotnējā stāvoklī.

Ņemot vērā cenu un titāna stieņu mehāniskās īpašības, mēs tos iesakām galvenokārt braucējiem ar noteiktu prasmju līmeni. Vismaz no vidēja līdz profesionālam līmenim. Tas ir saistīts ar to, ka tie var salūzt tāpat kā citu materiālu stieņi, ja netiek pareizi izmantoti.

Šis Millennium ir Y formas stienis ar stiprinošu šķērssiju. Stierim ir neliels pacēlums, kas arī palīdz to padarīt izturīgāku. Tas ir veidots SCS saspiešanai un sver tikai 763 gramus. Izcila izvēle braucējiem, kas vēlas, lai ielas komplekts būtu līdzīgs parka svaram.

Specifikācijas

Savietojams ar:
SCS
Stūres gali ir saderīgi ar:
Steel
Ieteicamais stūres savilcēji izmērs:
Quad
Stūre augstums:
660
Stūre platums:
660
Stūres materiāls:
Titanium
Stūres ārējais diametrs:
35mm (Oversized)
Stūres iekšējais diametrs:
32mm
Svars:
763g
Backsweep:
No
SCS gatavs:
Yes
Iekļauta kompresijas sistēma:
No
Parādīt visu

atsauksmes   (6)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (6 reviews)

SkatePro